We weten straks alles van Baby Yoda in 'The Mandalorian'

Straks is alles bekend over Mandalorians Baby Yoda

Er is nog veel onduidelijk over het schattigste personage ooit.

Jim Pedd, 7 december 2019 om 12:04

Er is vrijwel niets bekend over de soort waar Jedi Meester Yoda toe behoort. Maar Star Wars-serie The Mandalorian gaat daar via het personage Baby Yoda verandering in brengen. Dat belooft showrunner Jon Favreau ons tijdens een interview met The Hollywood Reporter.
"We zullen veel meer over hem leren gedurende dit seizoen," begon Favreau. "Wat ik zo mooi vind aan wat George Lucas met Yoda gedaan heeft, is dat er zo weinig over hem bekend is. Dat is wat hem een archetype maakte en waarom hij zo mystiek is. We weten wie hij is op basis van zijn gedrag, maar weten niet tot welke soort hij behoort. Daarom zijn mensen denk ik zo benieuwd."

Lees ook: Humor: Baby Yoda wil knokken in 'Avengers: Endgame'-parodie (video)

Baby Yoda
Interessant aan Baby Yoda is in elk geval dat hij pakweg vijftig jaar oud is en eruit ziet als een baby. Tegelijk is hij sterk in de Force, zoals hij al demonsteeerde in de serie. En Baby Yoda gaat veel meer doen de komende afleveringen, weten we uit de verschillende interviews die over hem gegeven zijn.

Lees ook: Kijktip: 'The Mandalorian' als spaghetti western!

Momenteel werkt Favreau met zijn team aan het tweede seizoen van de Original van Disney+. Wanneer die reeks precies te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bron: THR

Lees meer over: The Mandalorian, Lucasfilm, Baby Yoda, Jon Favreau

Populair nieuws