Supergave trailer 'Crisis On Infinite Earths'!

Supergave trailer 'Crisis On Infinite Earths'!

Verlengde versie met veel beelden uit de DC-serie.

Bram de Groot, 7 december 2019 om 10:59

De series Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow en Legends of Tomorrow trekken al jaren vele kijkers naar de Amerikaanse zender The CW. De nieuwe cross-over serie wordt nog grootser dan te voren!
Via onderstaande "verlengde trailer" van de zogenaamde Crisis on Infinite Earths cross-over zie je vele superhelden uit bovenstaande series, maar ook uit series als Black Lightning, Smallvile, Birds of Prey en Constantine en films als Superman Returns en Batman. Het belooft een het grootste superheldenspektakels te worden op het kleine scherm. Check hieronder de 'Extended Trailer' voor Crisis on Infinite Earths:


Vanaf aankomende zondag!
De vijfdelige reeks is gebaseerd op de eerste reeks comics met dezelfde titel en gaat verder waar de eerdere cross-over reeks Elseworlds was gebleven. Vooral de laatste afleveringen uit de series rond de helden Arrow en The Flash zorgen voor een introductie van de nieuwe reeks.

De vijf delen verschijnen op 8 december, 9 december, 10 december en op 14 januari 2020. Op de laatste dag zijn zelfs twee delen te zien!

Lees ook: Gave poster DC-serie 'Crisis on Infinite Earths'!

Bron: The CW

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, Arrow, The Flash, Supergirl, Batwoman, Legends of Tomorrow, Brandon Routh, Tyler Hoechlin

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws