Krijgt 'The Walking Dead'-personage Negan een film?

Krijgt 'The Walking Dead'-personage Negan een film

Acteur Jeffrey Dean Morgan is flink een het duimen!

Jim Pedd, 6 december 2019 om 14:51

Wat The Walking Dead-ster Jeffrey Dean Morgan betreft, krijgt zijn personage Negan een eigen film. In 2018 onthulde de acteur al dat hij daar ooit over gesproken had met franchisebaas Scott Gimple. Dat deed hij al in 2016, toen Negan net zijn opwachting maakte in de serie en met zijn knuppel Lucille aan de slag ging.
Eerst wilde Morgan graag dat er een serie rond zijn personage zou komen en nu gokt hij zelfs op een film. "Nou ja, ja, alhoewel ik niet weet wat er aan de hand is met die films. Maar ik hou wel van spin-off films. Ik zie een film rond Negan wel zitten. Ik zou daarvan houden, HOUDEN, HOUDEN, HOUDEN."

Lees ook: Dit zijn de dramatische kijkcijfers van 'The Walking Dead' S10

Meer over Negan
Eerder al vertelde Morgan dat hij een prequel waarin we alles leren over de oorsprong van Negan wel ziet zitten. Comic-bedenker Robert Kirkman onthulde het verhaal van Negan in een zestiendelige comicserie, die verzameld is als Here's Negan. In de serie The Walking Dead is een deel van dat verhaal te zien geweest.

Lees ook: Link met Rick in tiende seizoen 'The Walking Dead'?

Daar komt bij dat Negan ondertussen een grote rol heeft in de serie en dat die rol vermoedelijk alleen maar groter wordt. In het tweede deel van het tiende seizoen heeft hij namelijk een belangrijke rol in de oorlog met de Whisperers.

Bron: Jeffrey Dean Morgan

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws