Fans 'The Witcher' kunnen wel eens heel boos worden

Fans The Witcher'kunnen wel eens heel boos worden

Er zijn genoeg liefhebbers van de franchise, en zij mogen straks teleurgesteld zijn.

Jim Pedd, 6 december 2019 om 12:45

Acteur Henry Cavill vindt het niet erg als fans van de serie The Witcher straks heel boos zijn. Wat hem betreft bestaat er niet zoiets als overdreven of giftig fandom. Mensen voelen gewoon passie voor een franchise en hebben er alle recht op om teleurgesteld te zijn.
Dat vertelde de acteur tijdens een interview met Jake Hamilton. "Ik begrijp wat je zegt, maar wat mij betreft bestaan giftige fans niet. Het is het recht van fans om elke mening die ze maar hebben, te hebben. Mensen gaan onherroepelijk teleurgesteld zijn als je het over boeken of films hebt. Dat komt omdat je nooit precies de persoon gaat spelen die zij in gedachten hadden bij het lezen van de boeken of het spelen van de games.

Lees ook: Hard gevecht in eerste clip Netflix-serie 'The Witcher'

Lastige fans?
Fans kunnen soms erg kritisch zijn als het op films en series aankomt. Soms zelfs zo erg dat sommige makers er bijna niet aan durven en zich beperkt voelen in het maken van hun franchises. Maar wat Cavill betreft, bestaat er dus niet zoiets als een vervelende fan. Mensen hebben nu eenmaal passie voor een film of serie en dan is het te begrijpen als ze soms teleurgesteld zijn.

Lees ook: Eerste reviews: "The Witcher is beter dan Game of Thrones!"

De serie [i]The Witcher
draait om monsterjager Geralt of Rivia, die als huurling werkt en op een dag een machtige heks en een prinses met bijzondere geschiedenis tegenkomt. Met hen moet hij zien te overleven.

Bron: Jake Hamilton

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Fans

Populair nieuws