Trailer Netflix-serie 'Fast and Furious: Spy Racers'!

Trailer 'Fast & Furious: Spy Racers' van Netflix

De F&F-franchise wordt steeds groter.

Bram de Groot, 8 december 2019 om 11:30

Na acht films in de Fast and Furious-hoofdreeks en een spin-off blijft de franchise rond snelle en bijzondere wagens maar groeien en groeien. Binnenkort verschijnt op Netflix een animatieserie, met de titel Fast and Furious: Spy Racers!
Hieronder zie je de eerste trailer voor die animatieserie die duidelijk mikt op twee doelgroepen. Uiteraard is deze in eerste instantie gericht op kinderen, maar volwassenen kunnen zich waarschijnlijk ook prima vermaken tijdens het "meekijken" tijdens Spy Racers. Check onderstaande beelden zelf maar.


Van de maker van Voltron Legendary Defender
Met onder meer Vince Diesel als producent en de showrunner van Voltron Legendary Defender zien we een verhaal over de neef van Diesels personage Dom Torreto. Dit is Tony en hij moet samen met zijn vrienden klussen oppakken voor de overheid. Ze moeten infiltreren bij een racegang dat eigenlijk de criminele organisatie SH1FT3R zou zijn.

Er zijn stemmen voor Tyler Posey (Teen Wolf), Camille Ramsey (American Vandal), Luke Youngblood (Harry Potter), Charlet Yung (Overwatch) en Jorge Diaz (East Los High). Vanaf 26 december is Fast and Furious: Spy Racers te zien op Netflix.

Bron: Netflix

Lees meer over: Fast and Furious, Spy Racers, Netflix, Dreamworks, Jurassic World, Camp Cretaceous

Populair nieuws