Vooral de portemonnee van Carice Van Houten mist 'Game of Thrones'

Portemonnee Carice mist vooral 'Game of Thrones'

Na 7 jaar was het echter tijd voor een nieuwe uitdaging...

Geoffrey Ketels, 8 december 2019 om 09:41

Carice Van Houten heeft Game of Thrones inmiddels duidelijk achter zich gelaten. De Nederlands actrice schittert dan ook in haar nieuwe project Instinct. In een recent interview werd er aan Van Houten toch nog even gevraagd of ze Game of Thrones niet mist. Daarop pakte de actrice uit met een opvallend antwoord.
Dat Game of Thrones voor de meeste leden van de cast een mooie bron van inkomsten heeft gevormd is algemeen bekend. Daar blijkt Van Houten dan ook met weemoed aan terug te denken. Toen haar de vraag werd gesteld of ze Game of Thrones mist reageerde ze dan ook al lachend; "Mijn portemonnee af en toe wel". De actrice benadrukt verder dat ze met veel genoegen terugkijkt naar haar periode in de reeks, maar dat het na zeven jaar toch wel tijd werd voor iets anders.

Lees ook: De extreem gemene laatste woorden van Jaime en Brienne in 'Game of Thrones'

CV
"Zeven jaar is een mooi getal. Op het ogenblik dat dit is bereikt is het tijd geworden voor iets anders. Ik had echt behoefte aan een nieuwe rol waar ik terug volledig mijn tanden in kon zetten. Met Instinct is dat absoluut het geval. Ik heb een voorliefde voor het spleen van kwetsbare, complexe karakters. Dat is toch wel wat anders dan de rol die ik in Game of Thrones op mij heb genomen."

Van Houten benadrukte tot slot nog wel dat een rol in een serie als Game of Thrones uiteraard wel uitstekend staat op je CV. Het heeft de populaire, Nederlandse actrice in ieder geval na afloop van de serie weinig moeite gekost om terug aan de slag te kunnen gaan met nieuwe projecten.

Lees ook: Eet Drogon het lichaam van Dany op in 'Game of Thrones'?

Lees meer over: Game of Thrones, Carice van Houten, serie

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws