Fans maken zich zorgen over de Rick Grimes-films

Fans maken zich zorgen over de Rick Grimes-films

Komt de The Walking Dead-trilogie er wel?

Jim Pedd, 10 december 2019 om 09:18

Zorgen over de films die AMC gepland heeft rond Andrew Lincolns Rick Grimes zijn onterecht. Pollyanna McIntosh, die ook in de films te zien zal zijn, stelt dat we ons geen zorgen hoeven te maken en dat de films “nog altijd” in de maak zijn.
Scott Gimple kondigde in november 2018 aan dat er plannen waren voor een filmtrilogie rond Rick Grimes. Er waren nog veel meer verhalen te vertellen rond Rick en die komen er gewoon aan. Maar fans maakten zich zorgen over de franchise, vooral nu de kijkcijfers teruglopen. Toch zijn die zorgen volgens McIntosh onterecht.

Lees ook: Krijgt 'The Walking Dead'-personage Negan een film?

De films komen er
“Ik wilde je laten weten dat ik niet mag praten over de Rick Grimes-films en dat ze er gewoon aankomen. Ik kijk er heel erg naar uit om er onderdeel van te zijn. Gewoon zodat jullie weten, dat ik er ook op zit te wachten. En er heel erg naar uitkijk,” vertelde McIntosh in een video die ze op Instagram plaatste.

Lees ook: Dit zijn de dramatische kijkcijfers van 'The Walking Dead' S10

McIntosh is te zien als Anne, het personage dat zich aan boord van de CRM-helikopter bevond die een gewonde Rick meenam naar een onbekende plek. Dat zou naar het schijnt Philadelphia zijn, waar een van de drie grote nieuwe beschavingen van de wereld van TWD zich bevindt.

Bron: Pollyanna McIntosh

Lees meer over: The Walking Dead, Rick Grimes, AMC, Pollyanna McIntosh, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws