Fans opgelet: 'La Casa de Papel' seizoen 4 staat veel eerder dan verwacht op Netflix!

'La Casa de Papel' S4 komt eerder dan verwacht!

Fans hoeven niet te wachten tot de zomer van 2020 voor het vierde seizoen...

Geoffrey Ketels, 10 december 2019 om 09:18

Het is altijd vervelend wanneer je lang moet wachten tot het vervolg op je favoriete serie verschijnt. Die frustratie wil Netflix fans van de serie La Casa de Papel besparen. Het vierde seizoen van de reeks verschijnt dan ook aanzienlijk vroeger dan in eerste instantie werd verwacht.
De oorspronkelijke 22 afleveringen van La Casa de Papel waren stuk voor stuk goed voor 50 minuten aan kijkplezier. De afleveringen werden in twee delen gelanceerd op Netflix. De eerste 11 afleveringen verschenen als seizoen 1 in december van het jaar 2017. Het tweede seizoen welke bestond uit de resterende 11 afleveringen kwam zo'n 6 maanden later.

Lees ook: Spin-off voor Netflix hitserie 'La Casa de Papel'?

Overname door Netflix
Na het verschijnen van het tweede seizoen van La Casa de Papel op Netflix besloot de streamingdienst om het project volledig over te nemen. Dit gebeurde in eerste instantie tot grote vreugde van de fans. Die vreugde werd echter enigszins getemperd door het feit dat het derde seizoen uiteindelijk ruim een jaar op zich zou laten wachten. Ze verscheen dan ook pas in de zomer van dit jaar.

Bovenstaande zorgde er voor dat heel wat fans vreesden dat ook het vierde seizoen even lang op zich zou laten wachten. Gelukkig blijkt deze vrees nu helemaal niet terecht te zijn, in tegendeel. Netflix heeft immers op de Braziliaanse Comic Con aangekondigd dat het vierde seizoen van La Casa de Papel reeds vanaf 3 april 2020 te zien zal zijn op de populaire streamingdienst!

Lees ook: Hitserie 'La Casa del Papel' krijgt vijfde seizoen!

Lees meer over: La Casa de Papel, serie, Netflix

Populair nieuws