Meer details over plot 'Agent Carter'

Meer details over plot Agent Carter

We volgen haar pad naar S.H.I.E.L.D..

Jim Pedd, 18 juli 2014 om 09:35

In navolging van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. komt nu ook Agent Carter naar het kleine scherm. In de Marvel-serie wordt de hoofdrol gespeeld door Hayley Atwell, die we kennen als Peggy Carter uit de Captain America films. De serie speelt zich af in de jaren veertig, vlak na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Uitvoerend producenten Michelle Fazekas en Tara Butters spraken met IGN over de serie.
Zij vertelden allereerst dat de One-Shot, die op de DVD van Captain America te zien is, het uitgangspunt vormt voor de serie. ”Dus ze werkt bij SSR, na de oorlog, na Captain America,” vertelde Fazekas. ”Voor zover zij weet, is Captain America dood. Dus dat is waar de wereld staat. Je kunt de One-Shot zien als het einde van de serie,” ging Fazekas verder. ”De serie leidt naar het moment dat ze in dienst wordt genomen door S.H.I.E.L.D..”

Verder gingen de twee in op het feit dat de serie acht afleveringen krijgt in zijn eerste seizoen. ”Acht afleveringen is geweldig, het is een mooi getal als je aan het plannen bent en weet waar je heen gaat,” vertelde Fazekas daarover. ”Het is perfect voor Carter. We zien de afleveringen een beetje als acht delen van een film. Dus ze zijn allemaal aan elkaar verbonden. Elke aflevering vertelt een eigen verhaal en elke aflevering heeft zijn eigen drijfveren, maar we bouwen naar een groot einde toe.”

Tot slot vertelde Butters dat de opnames van de serie in september van start gaan. Het interview kun je bij IGN in zijn volledigheid lezen.

Bron: IGN

Lees meer over: agent carter, agents of shield, marvel, marvel studios, abc, hayley atwell, dominic cooper, michelle fazekas, tara butters, ign, interview

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws