Mogelijk problemen voor 'The Big Bang Theory'

De opnames moeten bijna van start, maar er is nog geen overeenkomst met de hoofdrolspelers

Jim Pedd, 18 juli 2014 11:15

Het lijkt erop dat de productie van het achtste seizoen van The Big Bang Theory in de problemen kan komen. De oorspronkelijke castleden van de serie, Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco-Sweeting, Kunal Nayyar en Simon Helberg hebben allemaal nog geen contract getekend voor de nieuwe afleveringen. En dat terwijl de productie van het seizoen al op 30 juli van start moet gaan.
Afgelopen lente besloot CBS om niet één, maar nog drie volledige seizoenen van de serie te bestellen. Dat terwijl de belangrijkste castleden nog niet getekend hebben. Vooral de onderhandelingen met Parsons, Galecki en Cuoco-Sweeting lopen stroef. Zij staan als één blok tegenover CBS en eisen meer dan 300,000 dollar extra per aflevering. Dan zouden ze ongeveer één miljoen dollar per aflevering betaald krijgen.

Dat lijkt de studio niet zomaar te willen betalen. Maar ook Helberg en Nayyar eisen meer geld. Zij krijgen op dit moment 125.000 en 75.000 dollar per aflevering betaald en eisen ook een grote salarisverhoging. Daar wordt dus ook nog over onderhandeld. Naar verluidt liggen de partijen ver uit elkaar en lijkt een overeenkomst niet binnen handbereik.

Mocht de deadline van 30 juli gemist worden, dan zou er nog wat ruimte over zijn om te onderhandelen. De serie gaat pas op maandag 22 september verder en dus is er nog wat ruimte voor langdurigere onderhandelingen.

Bron: TVLine

Lees meer over: the big bang theory, onderhandelingen, salaris, seizoen acht, jim parsons, johnny galecky, kaley cuoco, kunal nayyar, simon helberg, geld, dollars

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws