Epische laatste trailer Netflix-serie 'The Witcher'!

Epische laatste trailer Netflix-serie The Witcher!

Nog een paar nachtjes slapen.

Jim Pedd, 12 december 2019 om 15:27

nNetflix heeft zojuist de laatste trailer vrijgegeven voor The Witcher. De epische beelden tonen een behoorlijk grote wereld, vol verschillende locaties en vol dodelijk geweld. We krijgen grote veldslagen en enorm mooie sets te zien., dat moge duidelijk zijn.
Met nog aar een week te gaan tot de release van de release van het acht afleveringen tellende eerste seizoen, is zojuist nog een laatste trailer vrijgegeven. Die leert ons heel wat meer over het plot, maar toont ook een boel actie en de personages. Vanaf 20 december op Netflix te streamen!


The Witcher draait om Geralt of Rivia. Hij is een monsterjager, het product van genetische experimenten en heeft daardoor krachten die andere mensen niet hebben. Geralt kan bijvoorbeeld potions gebruiken die hem tijdelijk beter laten zien in het donker en beheerst de basis van magie. Die krachten heeft hij nodig, want de monsters waarop hij jaagt zijn uiterst gevaarlijk. Op een dag ontmoet Geralt de jonge prinses Ciri en de tovenares Yennefer. Samen moeten ze zien te overleven op het gevaarlijke Continent.

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Geralt of Rivia, Henry Cavill

Populair nieuws