search
Eerste 'Endgame'-achtige trailer voor 'Crisis on Infinite Earths: Part 2'!
Series / Nieuws

Eerste 'Endgame'-achtige trailer voor 'Crisis on Infinite Earths: Part 2'!

Het wordt een grote laatste confrontatie op 14 januari.

De afgelopen dagen verscheen op de zender The CW met drie afleveringen het eerste deel in de Crisis on Infinite Earths crossover-reeks. In die afleveringen gebeurde veel op de verschillende 'Earths' en nu zijn er de eerste beelden voor het tweede deel van de reeks, pas midden januari te zien. Let op: SPOILERS!

Dat tweede deel bestaat uit twee afleveringen en doet al snel denken aan een soort van Avengers: Endgame-situatie waarin een kleinere club helden tegenover een krachtige schurk komt te staan. Hieronder die eerste beelden uit Crisis on Infinite Earths: Part 2, via The CW.

Lees ook: Arrowverse in complete chaos in derde aflevering 'Crisis on Infinite Earths'!Crisis on Infinite Earths: Part 2
Aan het begin van Part 2 van Crisis on Infinite Earths zijn er nog een paar helden over, namelijk Oliver Queen / The Spectre, The Flash, Supergirl, Batwoman, Ryan Choi, J'onn J'onzz en Sara Lance. Zij moeten het opnemen tegen de slechterik Anti-Monitor.

Crisis on Infinite Earths: Part 2 bestaat uit twee afleveringen en deze worden op 14 januari uitgezonden op The CW. Nog even geduld dus!

Lees ook: Supergave trailer 'Crisis On Infinite Earths'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen