search

Ons nieuws van maandag 27 januari 2014

Tom Hanks komedie 'The Money Pit' krijgt tv-bewerking
Series / Nieuws

Tom Hanks komedie 'The Money Pit' krijgt tv-bewerking

Over een echtpaar dat met alle moeite van de wereld een bouwvallig huis probeert op te knappen.

In 1986 verscheen The Money Pit, een komedie waarin Tom Hanks en Shelley Long met alle moeite van de wereld een bouwvallig huis proberen op te knappen. Nu komt The Wrap met het nieuws dat NBC hier een nieuwe tv-serie van wil gaan maken. Inmiddels hebben studio's Universal Television en Amblin TV een deal met DreamWorks, de eigenaar van de rechten, om aan een pilot te gaan werken.

In de serie zal hetzelfde concept gehanteerd worden. Net zoals in de film koopt een echtpaar een op het eerste gezicht prachtig huis tegen een uitstekende prijs. Als ze eenmaal beginnen met het opknappen van het pand, wordt duidelijk dat het een absolute ramp is. De trappen storten in elkaar en overal is sprake van lekkage en elektriciteitsgevaar, zaken die de bankrekening en relatie van de hoofdpersonen behoorlijk op de proef stellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto's 'From Dusk Till Dawn: The Series'
Series / Foto's

Nieuwe foto's 'From Dusk Till Dawn: The Series'

Met een nieuwe blik op Santánico Pandemonium.



Na de trailer & poster van het eerste seizoen van From Dusk Till Dawn: The Series zie je hieronder twee nieuwe foto's uit de serie, die te zien zal zijn op de nieuwe Amerikaanse tv-zender El Rey Network.

Op de eerste foto zien we D.J. Catrona en Zane Holtz in hun rollen als de gebroeders Gecko, die uiteraard ook al te zien waren in de filmversie. Toen speelden George Clooney en Quentin Tarantino de personages. De tweede foto toont actrice Eiza González als Santánico Pandemonium, het opvallende personage van Salma Hayek in de film uit 1996. Vanaf 11 maart start de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slechterik Deathlok maakt opwachting in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Slechterik Deathlok maakt opwachting in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Verder is meer bekend over de aanwezigheid van Lady Sif.

In een presentatie liet Marvel TV-baas Jeph Loeb weten dat het personage Deathlok in de serie Agents of S.H.I.E.L.D. te zien zal zijn. Het is ook al bekend wie Deathlok zal spelen. Het personage Mike Peterson, dat gespeeld wordt door J. August Richards, zal de cyborg worden. Volgens Loeb wordt er al sinds het begin van de serie gewerkt aan de introductie van Deathlok.

"We hebben broodkruimels neergelegd," aldus Loeb. "Dit is een groot Marvel personage dat voor het eerst op televisie, zelfs op film, te zien is." Verder bevestigde Loeb dat niemand minder dan Stan Lee, die veel van de Marvel-superhelden bedacht, een cameo krijgt. Dat zal in de aflevering van vier februari zijn.

Ook zien we in die aflevering een nieuw personage, Lorelei. Dat wordt gespeeld door Elene Satine. Zij speelt een slechterik afkomstig van Thors thuiswereld Asgard. Om haar te verslaan moet, zoals eerder bekend gemaakt, Lady Sif (Jaimie Alexander) naar de Aarde komen. "We zitten nu in de laatste helft van de film," omschreef uitvoerend producent Jeff Bell de laatste afleveringen van het seizoen. Waarop Loeb toevoegde: "We hebben nu alles opgezet, en gaan de trekker eindelijk overhalen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Foto's 'House of Cards' seizoen twee
Series / Foto's

Foto's 'House of Cards' seizoen twee

Francis en Claire Underwood lopen het risico alles te verliezen waar ze zo hard voor gewerkt hebben.

Netflix heeft een berg nieuwe foto's vrijgegeven van seizoen twee van zijn veelgeprezen, Emmy-award winnende serie House of Cards. In het dertien afleveringen tellende tweede seizoen zetten Francis (Kevin Spacey) en Claire (Robin Wright) hun opkomst in de macht door. Tegelijk komen van alle kanten nieuwe bedreigingen op, waar ze mee te maken krijgen.

Zoe Barnes (Kate Mara), verslaggeefster en voormalig minnares van Francis, komt langzaam dichterbij de waarheid over de misdaden die Francis begaan heeft om vicepresident te kunnen worden. Miljardair Raymond Tusk (Gerald McRaney) is een vertrouweling van President Walker (Michael Gill) en eist ondertussen van Francis dat hij in alle verleende politieke gunsten voorziet, of anders vergelding tegemoet moet zien. Ondertussen moet Claire om zien te gaan met de eeuwig aanwezige spotlights, die ervoor zorgen dat zij en Francis geen privéleven meer hebben. De Underwoods zullen al deze gevaren moeten overkomen, om te voorkomen dat ze alles verliezen.

































Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen