Slechterik Deathlok maakt opwachting in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Verder is meer bekend over de aanwezigheid van Lady Sif.

Jim Pedd, 27-01-2014 09:36

In een presentatie liet Marvel TV-baas Jeph Loeb weten dat het personage Deathlok in de serie Agents of S.H.I.E.L.D. te zien zal zijn. Het is ook al bekend wie Deathlok zal spelen. Het personage Mike Peterson, dat gespeeld wordt door J. August Richards, zal de cyborg worden. Volgens Loeb wordt er al sinds het begin van de serie gewerkt aan de introductie van Deathlok.
"We hebben broodkruimels neergelegd," aldus Loeb. "Dit is een groot Marvel personage dat voor het eerst op televisie, zelfs op film, te zien is." Verder bevestigde Loeb dat niemand minder dan Stan Lee, die veel van de Marvel-superhelden bedacht, een cameo krijgt. Dat zal in de aflevering van vier februari zijn.

Ook zien we in die aflevering een nieuw personage, Lorelei. Dat wordt gespeeld door Elene Satine. Zij speelt een slechterik afkomstig van Thors thuiswereld Asgard. Om haar te verslaan moet, zoals eerder bekend gemaakt, Lady Sif (Jaimie Alexander) naar de Aarde komen. "We zitten nu in de laatste helft van de film," omschreef uitvoerend producent Jeff Bell de laatste afleveringen van het seizoen. Waarop Loeb toevoegde: "We hebben nu alles opgezet, en gaan de trekker eindelijk overhalen."

Bron: Deadline

Lees meer over: agents of shield, marvel, stan lee, deathlok, j august richards, lorelei, elene atine, lady sif

Populair nieuws