search

Ons nieuws van vrijdag 19 juni 2015

Teaser 'Fear the Walking Dead'!
Series / Trailer

Teaser 'Fear the Walking Dead'!

Het personage Nick heeft zich duidelijk doodgeschrokken.



De fans van The Walking Dead zien de maand augustus ondertussen naderen. Dan verschijnt namelijk de 'companion serie' Fear the Walking Dead. Hierboven de eerste teaser voor de zombieserie.

In de halve minuut zien we hoe acteur Frank Dillane een sprintje trekt nadat hij vermoedelijk oog in oog heeft gestaan met een Walker. Dillane speelt in de serie de rol van Nick, eerder door bedenker Robert Kirkman omschreven als de grootste nachtmerrie van ouders. Een echt probleemkind.

In de serie zien we ook Nicks zus Alicia, gespeeld door Alycia Debnam Carey. Ze zijn de kinderen van Madison (Kim Dickens). Samen met Madisons vriend en collega Travis (Cliff Curtis) komen ze voor de uitdaging te staan om niet in contact te komen met de Walkers, in de stad Los Angeles.

Hieronder nog een onlangs verschenen poster.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Phil Lord & Chris Miller maken 'Son of Zahn' voor Fox
Series / Nieuws

Phil Lord & Chris Miller maken 'Son of Zahn' voor Fox

Het wordt een mengeling van animatie en live-action.

Phil Lord en Chris Miller, die The Last Man on Earth maakten voor Fox, hebben een nieuw project gevonden. Het regisseursduo gaat nu een hybride animatie/live-action komedie voor Fox maken, met de titel Son of Zahn. Hun pilot, die maar 8 tot 10 minuten gaat duren, heeft ook al een plot.

Centraal staat een geanimeerde vader, die na tien jaar terug komt bij zijn familie. Zijn zoon en ex-vrouw zijn live-action en tijdens het zoeken naar een nieuwe band met hen, ontdekt hij dat het veel moeilijker is dan oorlog voeren in zijn verafgelegen geanimeerde wereld. De opnames voor de pilot beginnen in deze zomer al en Johnny Pemberton mag de rol van de zoon spelen, Alan.

Reed Agnew en Eli Jorne zijn co-showrunners en uitvoerend producenten. Daarnaast werkt het duo nog aan een nieuw seizoen voor The Last Man on Earth.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rosario Dawson over toekomst 'Daredevil'
Series / Nieuws

Rosario Dawson over toekomst 'Daredevil'

En is ze ook in andere Marvel-series te zien?

Actrice Rosario Dawson, die de rol van Claire Temple speelde in Marvel/Netflix-serie Daredevil, sprak in een interview met MTV over het tweede seizoen van de serie. Ze blijkt tot nu toe erg tevreden te zijn geweest over haar rol als Claire. "Ze is grappig, ze is slim en ze is sterk," begon ze. "Ze is gemaakt voor die wereld, omdat ze goed werkt onder druk. Ze is iemand, held of niet, die je in een moeilijke situatie wil zien. Ik vond haar verhaallijn geweldig in het eerste seizoen."

Vorige week werd verder Jon Bernthal gecast als The Punisher. Ook daar had Dawson iets over te vertellen. "Dat legt de lat zoveel hoger, want Matt Murdock gedraagt zich in het eerste seizoen vaak als the Punisher. Hij gaat vaak over de streep, dus het wordt interessant om te zien hoe ze van elkaar verschillen en waar dat heen gaat."

Maar Dawson heft ook zin om te zien waar haar eigen verhaallijn heen gaat. "Ik kijk er naar uit om te zien waar dat heen gaat, want haar ogen zijn nu geopend voor deze andere wereld. Ze is over die streep gestapt. EN dit is iemand die andere mensen wil helpen. En nu ze gewelddadig is geweest, heeft ze ook gezien dat het nodig is. Ik denk dat de serie hier deels zijn kracht uit haalt: het verkennen van mensen van de straat."

Veel over de toekomstige plannen weet ze verder nog niet. "Ik weet niet in welke vorm ze me terug willen laten komen, maar het is fijn om een personage te zijn, dat alles bij elkaar bindt." Vermoedelijk heeft ze dus ook een rol in Jessica Jones, dat net als het tweede seizoen van Daredevil in 2016 op Netflix te zien moet zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Matt Smith en John Lithgow in Netflix Original-serie 'The Crown'
Series / Trailer

Matt Smith en John Lithgow in Netflix Original-serie 'The Crown'

Grote namen voor de grootse productie.

Netflix heeft de cast onthuld voor een nieuwe grote 'original series' met de titel The Crown, welke in handen is van Stephen Daldry (The Reader, The Hours) en scenarist Peter Morgan (Rush, The Queen).

Actrice Claire Foy (Wolf Hall) zal te zien zijn als Queen Elizabeth II, Matt Smith (Doctor Who) vervult de rol van Philip Mountbatten, Duke of Edinburgh, en John Lithgow (Third Rock from the Sun) speelt de rol van Sir Winston Churchill.

De dramaserie wordt gebaseerd op het toneelstuk The Audience uit 2013, waarin Helen Mirren koningin Elizabeth II speelde. De serie gaat - net als de serie - over de wekelijkse audiënties die Elizabeth II gaf aan de premiers, van haar kroning in 1952 tot de huidige premier Cameron.

Er verschijnen tien afleveringen en de serie moet ergens in 2016 via Netflix te bekijken zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gillian Anderson over terugkeer naar 'The X-Files'
Series / Nieuws

Gillian Anderson over terugkeer naar 'The X-Files'

De actrice bespreekt o.a. de toon van de nieuwe afleveringen.

Het heeft wat jaartjes geduurd, maar eindelijk zal The X-Files terugkeren naar de plek waar het behoort; de televisie.

Acteurs Gillian Anderson en David Duchovny spelen opnieuw de rollen van Dana Scully en Fox Muller in de zes afleveringen durende 'revival'. Anderson sprak onlangs met TV Line over de nieuwe afleveringen en over de rol van haar personage:

''Het is vreemd om terug te zijn. Veel flashbacks, een groot gevoel van dejavu, dynamieken die je opnieuw ontdekt... er is meer substantie dan ik eerst dacht dan er was. Het voelt lang geleden dat ik haar heb gespeeld. Ik weet niet meer uit welk jaar de laatste film stamt, maar het lijkt alsof Scully verder dan ooit van me af staat. Ik heb dan ook hard gewerkt om haar achter me te laten, dus nu duurt het wat langer om haar weer terug te vinden.''

Anderson bevestigt daarnaast dat ze de scenario's van de eerste twee afleveringen heeft gelezen, en dat het script van de derde aflevering in haar mailbox zit. Toen ze werd gevraagd naar de toon van de eerste aflevering, zei de actrice het volgende:

''Langzaam. Intens. En het legt de basis voor de rest van de afleveringen. De aflevering doet precies wat ze dient te doen. Hoe noem je zoiets? Functioneel? Toepasselijk? Functioneel is het goede woord. Langzaam, intens en functioneel.''

Ten slotte werd Scully gevraagd op welke manier(en) Dana Scully is veranderd in de zeven jaren dat we haar niet hebben gezien. Anderson geeft toe dat die vraag moeilijk is te beantwoorden:

''Ze is ouder! Alles wat ik zeg, zal klinken als iemand waar je niet naar wilt kijken, maar dat is niet het geval. Het is gewoon... ik weet het niet. Dat is een moeilijke. Ik waardeer de vraag, maar ik kan er geen antwoord op geven.''

De nieuwe afleveringen van The X-Files zullen vanaf 24 januari 2016 worden uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vage eerste trailer 'Fargo' seizoen 2
Series / Nieuws

Vage eerste trailer 'Fargo' seizoen 2

In september wordt het weer genieten geblazen.



FX heeft een vage (symbolieke?) eerste teaser van het tweede seizoen van Fargo vrijgegeven. Je kunt de beelden hierboven bekijken!

Uitvoerend producenten Noah Hawley (ook schrijver/showrunner), Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield en John Cameron keren allemaal terug voor het tweede seizoen. Kirsten Dunst zal de rol spelen van Peggy Blomquist, een ambitieuze schoonheidsspecialiste die probeert te achterhalen wie ze nu echt is en worstelt met wat er door de maatschappij van haar wordt verwacht. Ze deelt haar huis met echtgenoot Ed (Jesse Plemons), een slagers-assistente die zijn vrouw door dik en dun steunt.

De tien nieuwe afleveringen spelen zich af in Sioux Falls, South Dakota en Luverne, Minnesota in 1979. Een jonge politiagent genaamd Lou Solverson keert terug uit Vietnam en moet een nieuwe criminele zaak onderzoeken. Solversons vrouw, Betsy, hun vier-jarige dochtertje en een andere politieagent genaamd Ben Schmidt, zijn andere personages in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen van Fargo moet in september van start gaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Katie Holmes in trailer 'Ray Donovan' seizoen 3
Series / Trailer

Katie Holmes in trailer 'Ray Donovan' seizoen 3

Ook Ian McShane zal te zien zijn in het nieuwe seizoen.



In het nieuwe seizoen van de serie Ray Donovan keert Liev Schreiber uiteraard terug in de titelrol. In het derde seizoen krijgt hij echter hulp van de bekende namen Ian McShane en Katie Holmes. Bovenstaande nieuwe trailer levert het bewijs.

In de serie speelt Schreiber een professionele "fixer" voor de rijke en bekende mensen in LA. Hij kan er voor zorgen dat elk probleem verdwijnt, behalve de problemen die worden veroorzaakt door zijn eigen familie. Andere belangrijke rollen zijn voor Paula Malcomson en Jon Voight.

Vanaf 12 juli is het nieuwe seizoen, met twaalf afleveringen, te zien op de Amerikaanse zender Showtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.