search

Ons nieuws van maandag 2 november 2015

Netflix bevestigt seizoen 5 van Longmire
Series / Nieuws

Netflix bevestigt seizoen 5 van Longmire

Bijna afgedankt western drama krijgt vijfde seizoen bij Netflix.

Vorig jaar verraste A&X vriend en vijand door aan te geven dat het, het western drama Longmire niet zou hernieuwen voor een nieuw seizoen. De serie werd zo bijna afgedankt, maar dat was zonder Netflix geregeld. Inmiddels is gebleken dat dit een uitstekende zet is geweest. De populaire online streamingdienst heeft immers bekend gemaakt dat het uitpakt met een vijfde seizoen.

"We houden er bij Netflix van om op regelmatige basis een uitdaging aan te gaan. Wanneer we het vermoeden hebben dat een serie meer potentieel bezit dan er reeds uit is gehaald willen we graag ons gelijk bewijzen. Longmire keert dan ook terug naar Netflix voor een vijfde seizoen". Dit statement werd op Facebook door Netflix gelanceerd. Tot dusver zijn er evenwel nog geen details bekend gemaakt.

In Longmire speelt Robert Taylor de hoofdrol. Andere leden van de cast buiten Taylor zijn Katee Sackhoff (bekend van Battlestar Galactica), Lou Diamond Philips
( Southland ), Cassidy Freeman ( Smallville ) en Adam Bartley ( Justified ).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Naam [...] afwezig in voortitels 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Naam [...] afwezig in voortitels 'The Walking Dead'

Voor het eerst sinds de pilot... is dat een teken?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Gisteren werd in de Verenigde Staten op AMC een nieuwe aflevering van The Walking Dead uitgezonden. Helaas voor de kijker, gaf de aflevering nog geen informatie over het eventuele lot van Steven Yeuns Glenn Rhee. Maar: de voortitels mogelijk wel. Want voor het eerst sinds de pilot ontbreekt Yeun op de voortitels.

Zijn personage werd ogenschijnlijk opgegeten door Walkers aan het einde van aflevering Thank You, die op 25 oktober werd uitgezonden. Toch is men niet helemaal zeker van zijn lot, gezien statements die gedaan werden. Zo zou Glenn volgens producent David Alpert misschien wel "levend of dood of op andere wijze" terugkeren. Hij benadrukte nog dat "de Glenn die we kenden, die geloofde in de betere kant van de mens, dood" is.

De aflevering die AMC gisteren uit zond, Here's Not Here, concentreerde zich geheel op Lennie James' Morgan. Vanavond om 22:00 is deze aflevering op FOX te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer AMCs 'Preacher'
Series / Trailer

Eerste trailer AMCs 'Preacher'

Dominic Cooper is een predikant met bovennatuurlijke krachten.

[video_embed]1364[/video_embed]
Hierboven kan je de eerste trailer van AMCs Preacher bekijken. We zien hoe een klein jongetje prediker Jesse Custer (Dominic Cooper) bezoekt. Hij vraagt hem om hulp, om zijn vader (die zijn vrouw mishandelt) aan te pakken. Jesse waarschuwt de knul ervoor: de boel zou zomaar eens kunnen escaleren en tot dood kunnen leiden. En dat zal het ook, gezien de flitsen van geweld die in de trailer te zien zijn.

De serie is het verhaal van Jesse Custer, een Texaanse predikant die bijna van zijn geloof afstapt, als hij ineens bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit, Genesis genaamd. Die ontstond uit een engel en een demoon. Dankzij Genesis krijgt Jesse bovennatuurlijke krachten: hij kan mensen dwingen bepaalde dingen te doen. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy, gaat Jesse erop uit om God zelf te vinden en hem te laten uitleggen waarom hij zijn verplichtingen in de hemel verzaakt.

Naast Dominic Cooper zijn er in de serie van Seth Rogen en Evan Goldberg ook rollen voor Joseph Gilgun (Cassidy) en Ruth Negga (Tulip). Een premièredatum is er nog niet maar AMC heeft wel al kenbaar gemaakt de serie halverwege 2016 uit te zullen zenden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Daredevil mogelijk in 'Jessica Jones'
Series / Trailer

Daredevil mogelijk in 'Jessica Jones'

Plus een poster en foto van Killgrave.



Later deze maand zal het eerste seizoen van de superheldenserie Jessica Jones verschijnen op Netflix. De voornaamste tegenstander in de Marvel-serie is het personage Killgrave/Purple Man, gespeeld door David Tennant. Hierboven de motion-poster en verderop het gewone affiche.

Collider wist ook een leuk nieuwtje/gerucht te melden. Volgens de website zal Charlie Cox's Matt Murdock, bekend uit het eerder dit jaar verschenen Daredevil, te zien zijn in Jessica Jones. Hoe wist de site nog niet te vertellen.

Ook verscheen er een still uit de serie waarin Jessica Jones, gespeeld door Krysten Ritter, op Killgrave afloopt. Check deze hieronder, de serie is te zien vanaf 20 november.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.