search
Eerste trailer AMCs 'Preacher'
Series / Trailer

Eerste trailer AMCs 'Preacher'

Dominic Cooper is een predikant met bovennatuurlijke krachten.

[video_embed]1364[/video_embed]
Hierboven kan je de eerste trailer van AMCs Preacher bekijken. We zien hoe een klein jongetje prediker Jesse Custer (Dominic Cooper) bezoekt. Hij vraagt hem om hulp, om zijn vader (die zijn vrouw mishandelt) aan te pakken. Jesse waarschuwt de knul ervoor: de boel zou zomaar eens kunnen escaleren en tot dood kunnen leiden. En dat zal het ook, gezien de flitsen van geweld die in de trailer te zien zijn.


De serie is het verhaal van Jesse Custer, een Texaanse predikant die bijna van zijn geloof afstapt, als hij ineens bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit, Genesis genaamd. Die ontstond uit een engel en een demoon. Dankzij Genesis krijgt Jesse bovennatuurlijke krachten: hij kan mensen dwingen bepaalde dingen te doen. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy, gaat Jesse erop uit om God zelf te vinden en hem te laten uitleggen waarom hij zijn verplichtingen in de hemel verzaakt.

Naast Dominic Cooper zijn er in de serie van Seth Rogen en Evan Goldberg ook rollen voor Joseph Gilgun (Cassidy) en Ruth Negga (Tulip). Een premièredatum is er nog niet maar AMC heeft wel al kenbaar gemaakt de serie halverwege 2016 uit te zullen zenden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen