search

Ons nieuws van maandag 30 november 2015

Meer afleveringen voor iZombie  en Crazy Ex-Girlfriend
Series / Nieuws

Meer afleveringen voor iZombie en Crazy Ex-Girlfriend

Meer afleveringen, maar geen compleet seizoen...

The CW heeft bekend gemaakt dat het extra afleveringen in de planning heeft staan voor twee van haar series, namelijk iZombie en Crazy Ex-Girlfriend.

Het drama iZombie van Rob Thomas (bekend van Veronica Mars) krijgt zes extra afleveringen. Dit brengt het totaal voor seizoen 2 op 19 afleveringen. Opvallend detail, ondanks de extra afleveringen blijven het er drie te weinig om van een compleet seizoen te kunnen spreken.

Naast iZombie heeft The CW aangegeven ook een andere serie, namelijk Crazy Ex-Girlfriend te voorzien van extra afleveringen. Het betreft voor deze serie vijf nieuwe afleveringen die het totaal voor het eerste seizoen op 18 brengt. Ook hier dus (voorlopig) geen compleet seizoen.

Ondanks het feit dat er extra afleveringen komen is dit voor de fans dus nog niet meteen een reden om te juichen. Soms kiezen netwerken er namelijk voor om extra afleveringen te bestellen van bepaalde series gewoon omdat ze hun planning vol moeten krijgen. Wanneer er geen compleet seizoen wordt besteld kan dit er op duiden dat de interesse net onvoldoende groot. De kans bestaat dan ook dat we in de nabije toekomst van beide The CW reeksen afscheid zullen moeten nemen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Proloog tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 6
Series / Video/clip/featurette

Proloog tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 6

Jeffrey Dean Morgans Negan doet zijn intreden.

[video_embed]1402[/video_embed]

Gisterenavond is in de States de "mid season finale" uitgezonden van het zesde seizoen van The Walking Dead. De eerstvolgende aflevering wordt uitgezonden op 14 februari 2016. Op Spoiler TV verscheen een speciale prologue voor de terugkeer.

In de twee minuten durende video zien we de personages Daryl (Norman Reedus), Sasha (Sonequa Martin-Green) en Abraham (Michael Cudlitz) en krijgen we een eerste indruk op hoe Jeffrey Dean Morgans Negan een rol van betekenis gaat spelen in de resterende afleveringen van het zesde seizoen.

De kijkcijfers van de R rated tv-serie blijven onverminderd hoog. Gemiddeld kijken er 13 tot 14 miljoen mensen naar de debuutuitzendingen op de zender AMC. De achtste aflevering "Start to Finish" wordt vanavond op het Nederlandse FOX uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossover 'Arrow' en 'Supergirl' mogelijk
Series / Nieuws

Crossover 'Arrow' en 'Supergirl' mogelijk

Het zou deel zijn van de deal van Greg Berlanti met CBS.

In een interview met The Hollywood Reporter sprak producent Marc Guggenheim over de mogelijkheid om een crossover te maken met CBS-serie Supergirl en de series van The CW, The Flash en Arrow. Toen de journalist van THR hem vroeg of het mogelijk was dat er een crossover zou komen, was Guggenheim daar kort maar krachtig over. "Het is mogelijk", vertelde hij.

De deal die producent Greg Berlanti heeft gemaakt maakt dit mogelijk. Berlanti bemoeit zich op veel vlakken met de TV-series van DC-comics. Hij produceerde afleveringen van Arrow en The Flash en kwam op de proppen met het idee om een serie rond Supergirl te maken. Daar komt overigens bij dat de crossover afleveringen die The CW op dit moment jaarlijks wil maken rond Arrow en The Flash de best bekeken zijn van de series.

Genoeg redenen dus om een crossover te plannen. In elk geval wordt het universum volgens Guggenheim op dit moment als maar groter. "We hebben veel meer DC Comics personages in de serie [Arrow] zitten dan gepland. We zitten nu in het derde seizoen en hebben Flash en het Suicide Squad en we krijgen Katana en er is een rol voor Ray Palmer. Het lijkt erop dat je een complete serie zou kunnen maken voor elk van die personages die nu in Arrow geïntroduceerd zijn. Dat is veel meer dan we verwacht hadden."

Kortom: mogelijkheden genoeg. Nu de uitwerking nog.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk geen tweede seizoen 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Mogelijk geen tweede seizoen 'Legends of Tomorrow'

De serie zou ongelofelijk duur zijn.

Vorige week was er een gerucht van Bleeding Cool dat Constantine van Matt Ryan naar The CW-serie Legends of Tomorrow zou komen. Nu komt diezelfde site terug op dat bericht en stelt deze dat de serie zo duur is dat The CW mogelijk geen tweede seizoen wil maken.

"Ik hoor van een andere welingelichte bron dat de serie ongelofelijk duur is en dat men niet zeker weet of er een tweede seizoen komt, of dat er in plaats daarvan een compleet andere show voor in de plaats komt." Dat schrijft de redacteur van Bleeding Cool, waarmee hij terug komt op zijn eerdere gericht.

Toch bestaat er een kans dat Constantine gewoon terug keert naar een van de The CW-series die zich in het DC-universum afspelen. Het personage maakte immers al zijn opwachting in Arrow.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen