Crossover 'Arrow' en 'Supergirl' mogelijk

Crossover Arrow en Supergirl mogelijk

Het zou deel zijn van de deal van Greg Berlanti met CBS.

Jim Pedd, 30 november 2015 10:11

In een interview met The Hollywood Reporter sprak producent Marc Guggenheim over de mogelijkheid om een crossover te maken met CBS-serie Supergirl en de series van The CW, The Flash en Arrow. Toen de journalist van THR hem vroeg of het mogelijk was dat er een crossover zou komen, was Guggenheim daar kort maar krachtig over. ”Het is mogelijk”, vertelde hij.
De deal die producent Greg Berlanti heeft gemaakt maakt dit mogelijk. Berlanti bemoeit zich op veel vlakken met de TV-series van DC-comics. Hij produceerde afleveringen van Arrow en The Flash en kwam op de proppen met het idee om een serie rond Supergirl te maken. Daar komt overigens bij dat de crossover afleveringen die The CW op dit moment jaarlijks wil maken rond Arrow en The Flash de best bekeken zijn van de series.

Genoeg redenen dus om een crossover te plannen. In elk geval wordt het universum volgens Guggenheim op dit moment als maar groter. ”We hebben veel meer DC Comics personages in de serie [Arrow] zitten dan gepland. We zitten nu in het derde seizoen en hebben Flash en het Suicide Squad en we krijgen Katana en er is een rol voor Ray Palmer. Het lijkt erop dat je een complete serie zou kunnen maken voor elk van die personages die nu in Arrow geïntroduceerd zijn. Dat is veel meer dan we verwacht hadden.”

Kortom: mogelijkheden genoeg. Nu de uitwerking nog.

Bron: THR

Lees meer over: supergirl, arrow, the flash, The cw, cbs, dc comics, series, crossover, afleveringen, greg berlanti, marc guggenheim

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws