search

Ons nieuws van maandag 3 oktober 2016

Geen derde seizoen meer voor Aquarius
Series / Nieuws

Geen derde seizoen meer voor Aquarius

De David Duchovny drama serie kon niet voldoende overtuigen.

NBC heeft bekend gemaakt dat het drama Aquarius met David Duchovny geen derde seizoen zal krijgen. De serie is afkomstig van de hand van John McNamara en was voor het eerst te zien in de zomer van 2015. Het was opvallend dat NBC er bij de lancering voor koos om alle 12 de afleveringen in één keer online te zetten en dat voor een periode van vier weken.

Dat er geen derde seizoen zal verschijnen komt eigenlijk niet meteen uit de lucht vallen. NBC Entertainment president Jennifer Salke had deze zomer namelijk op de Television Critics Association's Summer Press Tour reeds aangegeven dat het moeilijk zou worden om uit te pakken met een vervolg voor de reeks. Er is misschien echter ook nog goed nieuws. Het feit dat Aquarius wordt gecancelled kan er namelijk zomaar voor zorgen dat Duchovny over meer tijd beschikt om zich te focussen op een vervolg voor The X-Files, iets waar fans van de reeks toch duidelijk vragende partij voor zijn.

Was jij een fan van Aquarius en zal je de serie missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Justin Chatwin gecast in kerstspecial 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Justin Chatwin gecast in kerstspecial 'Doctor Who'

En wie nog meer?

De enige aflevering van Doctor Who die we de komende maanden te zien krijgen is de kertspecial. Radio Times kondigde vandaag aan dat acteur Justin Chatwin daarin een van de hoofdrollen speelt. Zijn personage is geen soort tussencompanion zoals soms het geval is in de serie als de Doctor (Peter Capaldi) tijdelijk zonder zit, maar een "superheld".

Ook zal Matt Lucas te zien zijn als Nardole (net als in seizoen 10). En is Michelle Gomez vermoedelijk weer te zien als Missy. Het gerucht gaat verder dat Jenna Colemans Clara Oswald ook terugkeert, maar zeker is dat niet. Er is immers in Pearl Mackie al een nieuwe companion gevonden, maar het kan dat Clara voor de special eenmalig terugkeert.

Het tiende seizoen wordt binnenkort al opgenomen, als zwanenzang voor Steven Moffat, die daarna vervangen wordt door Chris Chibnall.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie verklapt einde The Walking Dead-comics niet
Series / Nieuws

Serie verklapt einde The Walking Dead-comics niet

Kirkman gaat voor de serie een ander einde bedenken als het ooit zover komt.

Of The Walking Dead echt 50 jaar gaat bestaan zoals AMC voor ogen heeft of niet, voorlopig weten we wel dat de serie of voor, of na de comics van Robert Kirkman eindigt. Mocht de serie voor de comics eindigen, krijgt die hoe dan ook een ander einde. Tegenover UPROXX vertelde Kirkman dat hij daar op staat.

"Ik weet hoe ik The Walking Dead wil laten eindigen, de comics. Maar dat kan ik niemand vertellen, want ik wil niet dat het in de serie zit voordat ik het in de comics vertel. Dus als de serie eindigt, en de comic nog doorgaat, moet ik met Scott [Gimple] om tafel gaan zitten en doen alsof ik geen idee heb hoe het moet eindigen en samen met hem een nieuw einde proberen te verzinnen," aldus Kirkman.

Het past binnen eerdere woorden, die hij aan George R.R. Martin richtte. "Dat vind ik echt teleurstellen aan George. Hij zou gezegd moeten hebben, Fuck you. Verzin het zelf maar, ik vertel mijn einde als ik daar klaar voor ben."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.