search

Ons nieuws van woensdag 8 februari 2017

Bijbelse komedie van Johnny Galecki krijgt pilot
Series / Nieuws

Bijbelse komedie van Johnny Galecki krijgt pilot

Living Biblically is gebaseerd op het boek van A.J. Jacobs.

CBS heeft bekend gemaakt dat het een pilot heeft besteld voor een nieuwe serie genaamd 'Living Biblically'. De Bijbelse komedie zou gebaseerd zijn op het boek 'The Year of Living Biblically' van A.J. Jacobs. De serie zou een man volgen die er op één van de belangrijkste momenten in zijn leven voor kiest om te gaan leven volgens de Bijbel.

De namen die meewerken aan de serie Living Biblically zijn niet de minste. Zo wordt de reeks geschreven door Patrick Walsh (bekend van 2 Broke Girls) en is Johnny Galecki (The Big Bang Theory) aangesteld als executive producer. De rechten voor het maken van 'Living Biblically' zijn door CBS niet zonder slag of stoot verkregen. De rechten gingen over in de handen van het netwerk in september van vorig jaar na een heuse biedingsoorlog met tal van andere netwerken.

Ben jij ook al zo benieuwd naar wat de pilot van deze nieuwe CBS reeks allemaal voor ons in petto zal hebben?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Frank Castle in actie op nieuwe setfoto's Netflix-serie 'The Punisher'
Series / Foto's

Frank Castle in actie op nieuwe setfoto's Netflix-serie 'The Punisher'

Jon Bernthal speelt opnieuw de rol van de wraakvolle Castle.

Comingsoon heeft nieuwe setfoto's bemachtigd van Marvel-/Netflix-serie The Punisher. De laatste maanden werden er al meerdere setkiekjes online geplaatst, maar daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen. De meest relevante van deze foto's, waarop we Jon Bernthal in actie zien als Frank Castle/The Punisher, kun je hieronder bekijken.

Naast Bernthal zien we in The Punisher ook Daniel Webber (Lewis Walcott), Jason R Moore (Curtis Hoyle), Michael Nathanson (Sam Stein), Webber, Amber Rose Revah (Dinah Madani), Ebon Moss-Bachrach (Micro), Jaime Ray Newman (Sarah Lieberman), Deborah Ann Woll (als Daredevils Karen Page) en Ben Barnes (Billy Russo).

The Punisher zal ergens in 2017 beschikbaar worden gesteld door Netflix.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd-recensie: 'A'dam - E.V.A.' Seizoen 3
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'A'dam - E.V.A.' Seizoen 3

Prima uitgave van een sterke Nederlandse serie.

Cast: Teun Luijkx (Adam de Heer), Eva van de Wijdeven (Eva van Amstel), Rick Paul van Mulligen (Harm-Jan Nelissen), Urmie Plein (Dolores de Vroom) e.a. | Jaren: 2011 "“ heden | Zender: VARA, NTR & VPRO

Sinds maart 2011 kennen we hoofdpersonen Adam en Eva. Toen de serie begon, verhuisde de wat naïeve Zeeuw Adam naar Amsterdam en ontmoette buurvrouw Eva, met wie hij al snel een relatie kreeg. In het tweede seizoen kreeg het tweetal een zoon, Valentijn, en nu is er een derde seizoen. Dat is sinds kort op Dvd verkrijgbaar.

In het derde seizoen delen Adam en Eva hun liefde met twee puberkinderen die ze impulsief in huis nemen. Maar ook de beste vriend van Eva, Hart-jan, breidt zijn geluk uit: hij en zijn partner Jerom willen samen vader worden en gaan op zoek naar een draagmoeder voor hun kindje. Naast de twee hoofdpersonen zien we dus vrienden, familie en collega's van Adam en Eva voorbij komen, maar stiekem is de grootste rol weggelegd voor de stad Amsterdam, die in al haar glorie wordt uitgelicht.

De kijkcijfers van A'dam "“ E.V.A. zijn prima. De serie wordt uitgezonden op NPO3 en wordt gemiddeld door zo'n 350.000 tot 400.000 mensen bekeken. Dat is niet heel slecht voor die zender, maar wel een stuk minder dan voorgaande seizoenen, die allemaal regelmatig meer dan 700.000 kijkers naar de zender wisten te trekken.



Blu-ray: A'dam "“ E.V.A. seizoen 3 | Schijven: 4 | Speelduur: 9 x 50 minuten | Video: 16:9 / 2.39:1 | Audio: Nederlands Dolby Digital 5.1 / 2.0 | Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans | EAN: 8-718836-863509 | Met dank aan: SeptemberFilm

A'dam "“ E.V.A. wordt aangeleverd in een standaard Dvd-hoes, met daar een mooie slipcover omheen. Daarop zien we, geheel in stijl met de eerste uitgaven, hoofdrolspelers Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven ogenschijnlijk naakt naar de camera kijken. Achterop de Dvd vind je de gebruikelijke informatie, ditmaal een redelijk forse synopsis en wat recensies. Verder de gebruikelijke details. Kijk je in de hoes, zie je vier schijven met elk een andere foto erop van een van de hoofpersonen.

Beeld en geluid
Het is een van de best gemaakte Nederlandse series en dat niet alleen op gebied van de verhalen. A'dam "“ E.V.A. is ook mooi gemaakt end at zie je terug op deze Dvd-uitgave. De serie is mooi om te zien op tv en komt goed tot zijn recht in deze Dvd-uitgave. Met de audio en muziek (daarover zometeen meer) zit het ook wel snor en dat maakt het een prima uitgave!

Extra:
Samen met Diggy Dex maakte acteur Teun Luijkx het liedje Ik kan blijven kijken, waarvan op de uitgave de videoclip te vinden is. Mocht je je afvragen hoe het lied klinkt, kan je ook onderstaande video bekijken.



Meer op komst?
Nee. Het antwoord op die vraag is heel simpel, het verhaal van A'dam "“ E.V.A. werd met het derde seizoen afgerond. Er zijn dus niet nog meer afleveringen op komst. Met deze uitgave kan je je verzameling dus rond maken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ewan McGregor speelt geen tweeling in 'Fargo'
Series / Nieuws

Ewan McGregor speelt geen tweeling in 'Fargo'

Maar wel een dubbelrol.

Het derde seizoen van Fargo wist een behoorlijk grote naam te binden: Ewan McGregor. Die speelt daarin een dubbelrol, waarvan velen dachten dat hij een tweeling zou spelen. Dat blijkt anders te zijn: McGregor speelt gewoon twee broers, Ray en Emmit. Die twee worden tegenover Digital Spy nu als anders van uiterlijk omschreven.

Ray is een kalende, wraakzuchtige idioot en Emmit een succesvol zakenman. Om die rollen te spelen, moest McGregor behoorlijk wat protheses dragen. "Ik speel twee broers, dus er was behoorlijk wat werk met protheses en make-up. Ze zien er heel verschillend uit, zijn geen tweelingen. Door hen te spelen, moest ik verschillende stemmen vinden, en dat was een behoorlijke uitdaging, waar ik van het genoten."

Het derde seizoen van Fargo speelt zich af in 2010. Hierin concurreren de broers Emmit en Ray met elkaar, want de een kan het succes van de ander niet hebben.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Missy terug voor tiende seizoen 'Doctor Who'
Series / Video/clip/featurette

Missy terug voor tiende seizoen 'Doctor Who'

De Doctor wordt weer lastig gevallen door Missy!



Er wordt voornamelijk gesproken over de vervanger van Peter Capaldi voor het elfde seizoen van Doctor Who, maar wat dan snel vergeten wordt is dat er nog een heel seizoen en een Christmas Special te gaan is. Het tiende seizoen zal in april van start gaan en blijkt ook weer een rolletje te hebben voor Michelle Gomez als Missy.

De actrice bevestigde vandaag dat ze terugkeert en deed dat middels een geinige video. "Ja, ze halen me weer terug en ik ben er druk mee bezig," vertelt Gomez in de video die je bovenaan dit bericht kan bekijken. Ze gebruikt een blauwe kleur die zomaar op de TARDIS thuishoort, maar schildert duidelijk iets anders. In elk geval moge de boodschap duidelijk zijn: Missy mag de Doctor weer terroriseren.

Geinig is ook het feit dat Gomez zelf uit zegt te kijken naar het moment waarop Missy en de nieuwe compagnon van de Doctor, Bill (Pearl Mackie) elkaar ontmoeten. Die heeft geen enkele ervaring met buitenaardse wezens, dus dat wordt interessant…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.