search

Ons nieuws van maandag 19 juni 2017

Alle 150.966 doden uit 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Alle 150.966 doden uit 'Game of Thrones'

Dat zijn er nogal wat!



Hierboven zie een vermakelijke en toch wat lugubere video waarin alle doden voorbijkomen uit de eerste zes seizoenen van HBO fantasyserie Game of Thrones. Ga ze vooral niet zelf tellen, want het zouden er maar liefst 150.966 zijn!

In de beelden zien we uiteraard niet alleen de slachtoffers van de verschillende veldslagen in beeld komen, ook komen de gedode bekende personages voorbij, zoals King Joffrey (Jack Gleeson) en Ned Stark (Sean Bean) en uiteraard het bloedbad, de 'red wedding.'

De video met de duizenden doden vergt wel even de tijd, met maar liefst 21 minuten, een leuke snack totdat het zevende seizoen van GoT van start gaat op 16 juli.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wederom geen screeners 'Game of Thrones' voor critici
Series / Nieuws

Wederom geen screeners 'Game of Thrones' voor critici

Geheimhouding is alles!

Naarmate Game of Thrones populairder wordt, is de geheimhouding rond de serie strikter. Vorig jaar besloot zender HBO al geen afleveringen te screenen aan critici en die beslissing volgt het dit jaar ook. Entertainment Weekly bevestigt dit nieuws.

Normaalgesproken krijgen critici toegang tot afleveringen, of meerdere afleveringen, van series. Vaak wordt van de eerste paar afleveringen van een nieuw seizoen een screener vrijgegeven, waarmee critici alvast aan de slag kunnen. Maar bij het vijfde seizoen van Game of Thrones leidde dat ertoe dat de eerste vier afleveringen vervroegd online verschenen.

Het jaar daarna besloot HBO voor het eerst dat critici geen screeners meer zoden krijgen. Dat niet alleen omdat de zender bang was voor nieuwe lekken, maar ook omdat men bang was dat details over de verhaallijn naar buiten zouden lekken. Dat gevaar is nu groter dan ooit, omdat de serie zich in onbeschreven terrein bevindt vergeleken met de boeken van George R.R. Martin.

Vermoedelijk zal HBO net zoiets besluiten voor het achtste seizoen. Vanaf 16 juli is seizoen 7 te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Titel première 'Westworld' S2 lijkt bekend
Series / Nieuws

Titel première 'Westworld' S2 lijkt bekend

Journey Into N.

Er is nog maar weinig bekend over het tweede seizoen van Westworld. Maar showrunner Jonathan Nolan heeft vandaag wel een hint geplaatst naar de titel van de eerste aflevering. Op Reddit plaatste Nolan een beeld waarop een deel van de titel te zien is: Journey Into N. Meer dan dat lezen we niet, al wordt gedacht dat het laatste woord Night is. Dat is namelijk de titel van het laatste verhaal dat Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) bedacht voor het park.



Het leeuwendeel van de details over het tweede seizoen is geheim gehouden. De verwachting is dat het seizoen - dat in 2018 op HBO verder gaat - praktische antwoorden over het park zal beantwoorden. Zo zou het tijdstip waarop de serie zich afspeelt onthuld worden. En we weten dat Ed Harris terugkeert en "in extreme modus" mag spelen. Talulah Riley en Louis Herthum zijn verder gepromoveerd tot regulars. En mogelijk komen er antwoorden over het mysterieuze SW-park.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.