search

Ons nieuws van donderdag 3 augustus 2017

Crossover 'Young Sheldon' en 'Big Bang Theory' mogelijk
Series / Nieuws

Crossover 'Young Sheldon' en 'Big Bang Theory' mogelijk

Maar hoe dan?

De aankomende spin-off van The Big Bang Theory, Young Sheldon, zou wel eens grotere banden kunnen krijgen met de moederserie dan gedacht. Dat terwijl het gaat om een prequelserie. Chuck Lorre vertelde aan The Tracking Board dat er mogelijk een crossover komt. De manier waarop wordt al duidelijk:

"We hebben gesproken over de mogelijkheid dat de verhalen die we vertellen in Young Sheldon hun echo vinden in The Big Bang Theory. Mensen zouden in zijn leven kunnen verschijnen in 1989 en invloed op hem kunnen hebben als dertig jaar later The Big Bang Theory begint. We hebben het zeker over een rimpeleffect voor de twee series, maar zijn er nog niet," aldus Lorre.

Young Sheldon speelt zich af in de jaren negentig en draait dus om de jonge Sheldon Cooper. Vanaf 25 september is de show op CBS t zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekende plek op foto 'Arrested Development' S5!
Series / Foto's

Bekende plek op foto 'Arrested Development' S5!

De Bluths zijn terug op een bekende locatie.

Nu de opnames van het vijfde seizoen van Netflix-serie Arrested Development begonnen zijn, kunnen we ons voorbereiden op een terugkeer van de familie Bluth. Onderstaande foto is de eerste vanaf de set en laat zien dat we terugkeren naar de beroemde Balboa Towers.


Alle castleden keren weer terug voor dit nieuwe seizoen Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross en Alia Shawkat. Ditmaal brengen we meer tijd door met de Bluths, die elkaar wel zullen zien dit seizoen. In het vierde seizoen was dat niet het geval en waren er meer scènes van de familieleden in hun eentje. Dat kwam de makers ook op grote kritiek te staan, waar men nu dus verandering in brengt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Netflix-serie 'Mindhunter'
Series / Trailer

Eerste trailer Netflix-serie 'Mindhunter'

David Fincher maakt een misdaadserie voor Netflix.

Netflix lijkt vrijwel continu nieuwe originals vrij te geven. Vandaag is er bijvoorbeeld een eerste trailer voor Mindhunter, de Netflix-serie van regisseur David Fincher, over de FBI. Waar de trailer nog wel wat ontwikkelingen van de serie onthult, doet de eerste synopsis dat eigenlijk totaal niet.

Hieronder de trailer, waarin we zien dat de serie behoorlijk spannend en sfeervol zal worden."MINDHUNTER heeft rollen voor Jonathan Groff (Looking), Holt McCallanay (Sully), Anna Torv (Fringe) en Hannah Gross (Unless). De serie is geregisseerd door David Fincher (Gone Girl, The Social Network, Zodiac), Asif Kapadia (Amy, Senna), Tobias Lindholm (A War, A Hijacking) en Andrew Douglas (The Amityville Horror, U Want Me 2 Kill Him?). Fincher, Joshua Donen (Gone Girl, The Quick and the Dead) Charlize Theron (Girlboss, Hatfields & McCoys) en Cean Chaffin (Gone Girl, Fight Club) zijn uitvoerend producenten."

Vanaf 13 oktober op Netflix te kijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.