search

Ons nieuws van donderdag 14 september 2017

Creepy trailer Amazon-serie 'Lore'
Series / Nieuws

Creepy trailer Amazon-serie 'Lore'

Amazon stelt de serie (toepasselijk genoeg) beschikbaar op vrijdag 13 oktober.

Na een korte teaser heeft Amazon nu een volledige trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Lore. Het eerste seizoen van de anthology-serie wordt toepasselijk genoeg op vrijdag 13 oktober beschikbaar gesteld door Amazon. Het betreft een tv-verfilming van een populaire gelijknamige podcast. In de serie zien we schokkende verhalen die gebaseerd zijn op echte mensen en gebeurtenissen die hebben geleid tot veel van onze hedendaagse mythes en legendes.

Robert Patrick, Kristin Bauer van Straten, Adam Goldberg, Holland Roden, Colm Feore en Campbell Scott zijn enkele van de acteurs die te zien zullen zijn in de serie, die een combinatie is van documentaire-achtige beelden, voice-overs, mixed media en filmische scenes.

Gale Anne Hurd, Ben Silverman, Howard T. Owens, Brett-Patrick Jenkins, Glen Morgan, Jon Halperin en Mark Mannucci doen dienst als uitvoerend producenten van Lore. Alle zes afleveringen van het eerste seizoen zijn, zoals eerder aangegeven, te bekijken op Amazon vanaf 13 oktober a.s.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings' krijgt zesde seizoen!
Series / Nieuws

'Vikings' krijgt zesde seizoen!

Met een hele verrassende onthulling.

History Channel gunt Vikings een zesde seizoen. Het vijfde moet nog te zien zijn, maar er komen minstens twintig nieuwe afleveringen bij. Daarnaast zal actrice Katheryn Winnick haar regiedebuut maken dit zesde seizoen. Volgens showrunner Michael Hirst komen er verder wat grote onthullingen aan in het nieuwe seizoen.

"Het is tot mijn grote plezier dat ik al jaren met HISTORY en onze partner MGM heb mogen samenwerken en vijf seizoen en 69 afleveringen van Vikings heb mogen maken," vertelde Hirst in een statement. "Nu zijn we er klaar voor om met de productie van twintig afleveringen in seizoen zes te beginnen, die een grote en onverwachte onthulling voor ons publiek zullen komen. Er zijn veel redenen waarom ik van deze serie houd, alleen al wegens de toewijding van iedereen die hem helpt maken, maar wellicht is de geest achter de serie belangrijker. Het is een van de gelukkigste, meest collaboratieve en authentieke producties waar ik ooit aan heb gewerkt."

Er is nog geen premièredatum voor het zesde seizoen. Het vijfde is in november te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Theme song 'Star Trek: Discovery' vrijgegeven
Series / Video/clip/featurette

Theme song 'Star Trek: Discovery' vrijgegeven

De serie is over twee weken al te zien.

Star Trek. Dat is wat we heel erg horen in het vandaag vrijgegeven theme song van Star Trek: Discovery. Daarin zitten wat moderne elementen, maar componist Jeff Russo heeft tegelijk ook gekozen voor wat nieuws. Ook heeft hij zich duidelijk laten inspireren door de muziek die Michael Giacchino componeerde voor de rebootfilms.



Discovery draait om de oorlog tussen de mensheid en de Klingons. Als het goed is, krijgen we te zien hoe die uitbreekt, waarom, en hoe de oorlog uitgevochten wordt. Het heeft er, gezien statements uit het verleden, ook alle schijn van dat de strijd maar één seizoen duurt. Over een eventueel tweede seizoen is in het verleden namelijk gezegd dat het zou draaien om de nasleep van de oorlog.

Vanaf 24 september op CBS te zien, een dag later op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Samenzwering in synopsis 'The Punisher'
Series / Nieuws

Samenzwering in synopsis 'The Punisher'

Frank Castle krijgt het moeilijk.

Frank Castle (Jon Bernthal) ontdekt een samenzwering in The Punisher. Zoveel wordt duidelijk uit de nieuwe synopsis die Netflix en Marvel hebben vrijgegeven voor de serie. Daarmee hebben we eindelijk wat meer duidelijkheid over wat de serie ons zal brengen.

"Nadat hij wraak heeft genomen op de verantwoordelijken voor de dood van zijn vrouw en kinderen, ontdekt Frank Castle een samenzwering die dieper gaat dan de criminele onderwereld van New York. Nu staat hij in de stad bekend als The Punisher en moet hij de waarheid ontdekken over de onrechtvaardigheden die meer dan alleen zijn familie treffen."

Wie de grote schurk wordt van de serie is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat het te maken heeft met het militaire verleden van Frank.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.