search

Ons nieuws van vrijdag 27 april 2018

'Walking Dead' spin-off rond de Governor in de maak?
Series / Nieuws

'Walking Dead' spin-off rond de Governor in de maak?

Acteur David Morrissey wil wel.

Acteur David Morrissey zou dolgraag terugkeren als The Governor. Hij was een van de meest iconische schurken in de comics van Robert Kirkman en wist het Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn maten in The Walking Dead ook behoorlijk moeilijk te maken.

Nu laat hij aan The Guardian weten graag terug te keren. "Ik zou de rol graag weer spelen, al zijn er geen plannen voor. Niet voor zover ik weet in elk geval. Hij was een personage dat voor mijn gevoel behoorlijk wat diepgang en complexiteit met zich meebracht. Hij was geen bordkartonnen schurk. Veel inspiratie die ik had voor de rol, kwam uit de comics van Robert Kirkman en Jay Bonansinga. Ik geloof dat die fantastisch zijn en zou graag een minireeks daarvan maken."

Wellicht dat een terugkeer wel tot de mogelijkheden behoort. AMC maakte showrunner Scott Gimple namelijk tot Chief Content Officer van de franchise en gaf hem de opdracht de franchise uit te breiden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen zesde 'Game of Thrones'-boek in 2018
Series / Nieuws

Geen zesde 'Game of Thrones'-boek in 2018

Dat stelt schrijver George R.R. Martin.

Dit jaar zendt HBO geen nieuw seizoen van serie Game of Thrones uit. Mocht je net als veel fans van de franchise gehoopt hebben dat er dit jaar dan op zijn minst een nieuw boek in de reeks van George R.R. Martin uit zou komen, moeten we je teleurstellen.

Martin schreef dat 2018 geen zesde boek gaat brengen. "Winter komt niet… niet in 2018 althans. Je moet nog even blijven wachten op The Winds of Winter," schreef hij, waarmee het duidelijk is dat het niet eens zeker is of Martin zijn zesde van de geplande zeven boeken voor de première van het laatste seizoen van de HBO-serie uitbrengt.

Het plan van George R.R. Martin is nog altijd om in totaal zeven boeken uit te brengen in de franchise. Het geplande zesde deel The Winds of Winter laat sinds 2011 op zich wachten. Een zevende boek is ook gepland en heet A Dream of Spring, maar zou met dit tempo op zijn vroegst in de loop van 2025 of 2026 pas uitkomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe schurken 'Fear the Walking Dead' heel anders
Series / Nieuws

Nieuwe schurken 'Fear the Walking Dead' heel anders

Ze vormen bovenal een filosofische bedreiging.

De nieuwe schurken van Fear the Walking Dead zijn totaal anders dan eerdere slechteriken in de franchise. Dat laten showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg weten aan Entertainment Weekly.

"Wat we zo interessant vinden aan de Vultures, is dat het compleet andere schurken zijn dan wat we tot nu toe voorbij zagen komen in Fear the Walking Dead en zelfs The Walking Dead. Hun bedreiging komt namelijk niet voort uit geweld. Ze zijn meer een psychologische of existentiële bedreiging, want ze bewegen van plek naar plek… Wij zien de Vultures een beetje als doctoren die met slecht nieuws komen," aldus Goldberg.

"Ze zien zichzelf als de goeieriken, die het juiste proberen te doen en uitleggen dat dit de manier is waarop de wereld tegenwoordig werkt. Ik geloof dat Madison en haar familie daar dan ook meteen moeite mee hebben, want het is alsof ze het op moeten nemen tegen een natuurkracht."

Zondag is een nieuwe aflevering te zien op AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.