search

Ons nieuws van donderdag 9 augustus 2018

Twee extra afleveringen voor negende seizoen 'Shameless'
Series / Nieuws

Twee extra afleveringen voor negende seizoen 'Shameless'

Daarmee wordt het, het langste seizoen ooit.

Showtime heeft bekend gemaakt dat het negende seizoen van haar serie 'Shameless' er één wordt die over twee extra afleveringen zal beschikken. Dit betekent dat het totale aantal afleveringen voor het negende seizoen op 14 zal komen te staan. De eerste helft van het nieuwe seizoen gaat in première op zondag 21 oktober terwijl de tweede helft zal worden aangevat op zondag 20 januari 2019.

Het is voor het eerst dat er voor wordt gekozen om een seizoen van Shameless 14 afleveringen te geven. Voorheen was 12-afleveringen dan ook de standaard. Dat er nu wordt gekozen voor extra afleveringen zorgt er voor dat het creatieve team achter de reeks over de mogelijkheid beschikt om het potentieel van de uitgebreidere cast ten volle te benutten. De verwachtingen met betrekking tot het negende seizoen zijn sowieso hoog gespannen. Shameless is dan ook niet voor niets de meest populaire serie van Showtime.

Ben jij een fan van de serie Shameless en kijk jij ook al uit naar het extra lange negende seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
David Schwimmer te zien in 'Will & Grace'
Series / Nieuws

David Schwimmer te zien in 'Will & Grace'

Veel over zijn rol is er echter nog niet bekend...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Goed nieuws voor de fans van ! Niemand minder dan David Schwimmer zal namelijk te zien zijn in het tiende seizoen van de reeks. Bovendien kreeg Schwimmer niet zomaar een rol toegekend, maar wel die van Grace's (gespeeld door Debra Messing) nieuwe geliefde. Ondanks het feit dat Grace in het negende seizoen van de serie verschillende romantische momenten beleefde (waaronder zelfs een korte romance met haar ex-man Leo) heeft ze nog steeds geen lange termijn relatie weten op te bouwen.

Ondanks het feit dat er momenteel door NBC nog niet zoveel bekend is gemaakt over het verschijnen van Schwimmer in de reeks werd wel reeds aangegeven dat de acteur 'slechts' in vijf afleveringen van het tiende seizoen mee zal spelen. In ieder geval, dit nieuws is niet alleen interessant voor fans van Will & Grace, maar ook voor zij die graag Schwimmer nog eens op het kleine scherm wilden zien acteren. Het is dan ook de eerste grote return van Schwimmer sinds Friends in 2004 naar de eeuwige jachtvelden werd verwezen.

Ben jij een fan van David Schwimmer en kijk jij er ook al naar uit om hem aan te werk te zien in Will & Grace?!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Straks altijd iets nieuws van 'Star Trek' te zien
Series / Nieuws

Straks altijd iets nieuws van 'Star Trek' te zien

Trekkies kunnen blij zijn. Heel blij!

CBS nam een groot risico met Star Trek: Discovery, door de serie te lanceren op een VOD-platform. Dat slaagde en de serie werd zowel door fans als critici omarmd. En dus is de franchise weer helemaal terug van weggeweest.

Zo bestelde CBS onlangs nog een Star Trek-serie met Jean-Luc Picard en een terugkerende Patrick Stewart. Maar Alex Kurtzman, die het nieuwe universum overziet, moet flink aan de bak. Deadline meldt dat CBS-baas David Stapf elke week een aflevering wil zien in de franchise. "Ons doel is dat er altijd iets Star Trek-gerelateerds op All Access te zien is. We weten dat het een publiek trekt en Discovery heeft het behoorlijk goed gedaan."

Zo bezien zal het niemand verbazen dat er gekeken is om zo'n beetje elk personage uit Discovery een spin-off te geven: "Vrijwel elk personage uit Discovery is besproken in de context van een spin-off," laat Showtime weten. Maar specifieke plannen zijn er nog niet, daar wordt over nagedacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Halo' vertelt origineel verhaal mét Master Chief
Series / Nieuws

'Halo' vertelt origineel verhaal mét Master Chief

En is mogelijk in 2020 te zien.

Eindelijk weer iets aan details over de geplande Halo-serie van Showtime. De show, die geproduceerd wordt door Stephen Spielberg, werd al in 2013 aangekondigd, maar kreeg vorig jaar pas een eerste seizoen. Dat nadat eerst geprobeerd werd een live-action film te maken, gebaseerd op de gamefranchise.

Nu komt er dus een serie, waarvan we vandaag horen dat die in 2020 te zien moet zijn. Slashfilm stelt dat het een origineel verhaal wordt, maar met banden aan de games. Zodoende zal hoofdpersoon uit de games, Master Chief, een hoofdrol hebben in de serie. Maar doordat het een groot project is, zal Showtime alle tijd nemen en is de serie op zijn vroegst in 2020 te zien.

Showtime-baas Gary Levine vertelde dat de "bewuste keuze is gemaakt om geen schrijver in te huren die bekend staat om sci-fi of grootschalige films, want dat zit al in de Halo-franchise en dat zullen we recht aan doen. Maar wat we echt willen, is onder het formidabele harnas van de Spartans kijken en ook echt kijken naar het teamdrama, zodat de serie ook echt past bij Showtime."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen Batman in Arrowverse
Series / Nieuws

Geen Batman in Arrowverse

Wel zien we binnenkort Batwoman!

Mocht je er op gehoopt hebben dat Batman naar het Arrowverse komt, moeten we je teleurstellen. Ondanks dat er grote plannen zijn met de DC-series van zender The CW, hoort Batman daar niet bij. Wel ontmoeten we Batwoman, die net gecast is. En we gaan Gotham zien.

Maar nu meldt Entertainment Weekly op basis van The CW-baas Mark Pedowitz, dat er geen Batman in komt. Er is ook geen kans op een Batman-verschijning. "Er wordt niet gesproken over een serie voor Batman. Batman bestaat al in het Arrowverse, want vorig seizoen noemde Oliver Queen zijn naam. En Batwoman, als de serie ook echt gemaakt wordt, woont in Gotham. Er is momenteel geen plan om Batman te laten verschijnen."

Heel verrassend is dat nieuws niet. Er zijn meerdere referenties geweest naar het personage, maar dat hoort vooral in film thuis. Batwoman krijgt nu een eigen televisieserie en dat lijkt voorlopig al een hele prestatie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen