'Halo' vertelt origineel verhaal mét Master Chief

Halo vertelt origineel verhaal mét Master Chief

En is mogelijk in 2020 te zien.

Jim Pedd, 9 augustus 2018 om 10:12

Eindelijk weer iets aan details over de geplande Halo-serie van Showtime. De show, die geproduceerd wordt door Stephen Spielberg, werd al in 2013 aangekondigd, maar kreeg vorig jaar pas een eerste seizoen. Dat nadat eerst geprobeerd werd een live-action film te maken, gebaseerd op de gamefranchise.
Nu komt er dus een serie, waarvan we vandaag horen dat die in 2020 te zien moet zijn. Slashfilm stelt dat het een origineel verhaal wordt, maar met banden aan de games. Zodoende zal hoofdpersoon uit de games, Master Chief, een hoofdrol hebben in de serie. Maar doordat het een groot project is, zal Showtime alle tijd nemen en is de serie op zijn vroegst in 2020 te zien.

Showtime-baas Gary Levine vertelde dat de “bewuste keuze is gemaakt om geen schrijver in te huren die bekend staat om sci-fi of grootschalige films, want dat zit al in de Halo-franchise en dat zullen we recht aan doen. Maar wat we echt willen, is onder het formidabele harnas van de Spartans kijken en ook echt kijken naar het teamdrama, zodat de serie ook echt past bij Showtime.”

Bron: Slashfilm

Lees meer over: Halo, Showtime, Serie, Stephen Spielberg

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws