search

Ons nieuws van maandag 8 oktober 2018

'Scott Wilson' overleden op 76-jarige leeftijd
Series / Nieuws

'Scott Wilson' overleden op 76-jarige leeftijd

Hij verloor de strijd tegen kanker...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Scott Wilson, onder meer bekend omwille van diens rol als 'Hershel Greene' in de AMC-serie 'The Walking Dead' is overleden. De acteur overleed op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Zijn overlijden komt relatief onverwacht omdat eerder bekend raakte dat hij (kort) te zien zal zijn in het negende seizoen van de reeks. Het personage van Wilson stierf eerder in de serie nochtans nadat hij drie seizoenen de rol van Hershel Greene had gespeeld.

Inmiddels werd het nieuws van Wilsons overlijden ook aangehaald door AMC. Deze bevestigde wel dat het fragment voor het negende seizoen waarin Wilson te zien zou zijn reeds was opgenomen. Aan het einde van de première-aflevering van het laatste seizoen werd er reeds een eerbetoon ingelast voor de acteur. Inmiddels hebben ook verschillende acteurs die met Wilson hebben samengewerkt gereageerd op het nieuws.

Khary Payton haalde bijvoorbeeld het eerste moment aan dat hij Wilson had ontmoet; "hij gaf me een dikke knuffel en vertelde me dat de groep waar ik deel van was gaan uitmaken een familie was en dat ik de verantwoordelijkheid heb om er zorg voor te dragen. Dat heb ik gedaan en dat zal ik ook blijven doen.", aldus nog de acteur.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spock in trailer 'Star Trek Discovery'
Series / Trailer

Spock in trailer 'Star Trek Discovery'

En meer!

Eindelijk zien we Spock (Ethan Peck) in een nieuwe trailer van Star Trek: Discovery. De serie zal per 17 januari weer te streamen zijn en focust zich op een geheel nieuw probleem. Ditmaal staat het verhaal van Spock en adoptiezus Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) centraal. Zij hebben iets te maken met zeven rode signalen die in de Melkweg zijn verschenen en moeten oplossen wat daarmee aan de hand is. Dat doen ze samen met Christopher Pike (Anson Mount), die de Discovery overneemt.

Er is weinig bekendgemaakt over het nieuwe seizoen, al weten we nu dat de thuiswereld van de Kelpians, Kaminar, bezocht wordt. Zo ontmoeten we ook de zus van Saru (Doug Jones), die Sarana heet. Verder krijgen Saru en Michael een betere band, want in de trailer zien we dat Michael hem haar familie noemt. Ook is er een Red Angel, die "het grootste mysterie van het seizoen" genoemd wordt en dat deze verbonden is aan de rode signalen. Hieronder te zien.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe schurk in trailer 'Daredevil' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe schurk in trailer 'Daredevil' seizoen 3

Ontmoet Bullseye!

Nieuwe beelden van het derde seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil tonen de grote schurk van het seizoen: Bullseye. Daarmee is duidelijk dat Matt Murdock (Charlie Cox) het niet alleen tegen Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) opneemt, maar ook tegen een andere slechterik.

Bullseye wordt aan ons voorgesteld als Agent Benjamin 'Dex' Poindexter (Wilson Bethel) en blijkt over een boel vaardigheden te beschikken. Niet alleen is Dex een scherpschutter, ook kan hij items gooien. Dat laatste maakt hem een dodelijke bedreiging voor Matt.Het derde seizoen van Daredevil draait om de terugkeer van Matt Murdock, die zijn vertrouwen in de mensheid nu volledig kwijt lijkt te zijn. Hij neemt het echter nog eens op tegen Wilson Fisk, als die uit de gevangenis vrijkomt en samenwerkt met Bullseye om Matt te doden.

Vanaf 19 oktober is het derde seizoen geheel op Netflix te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prachtig einde voor Tyrion Lannister in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Prachtig einde voor Tyrion Lannister in 'Game of Thrones'

Wie wenst Tyrion nou niet het allerbeste?

Volgend jaar verschijnt het laatste seizoen van Game of Thrones op HBO en dan zul je zien of jouw favoriete personage het einde van de serie haalt. Een van de meest geliefde personages is Tyrion Lannister, de onvergetelijke rol van acteur Peter Dinklage.

In gesprek met Entertainment Weekly gaf de acteur uit Avengers: Infinity War aan dat zijn personage een prachtig einde zal hebben in het achtste seizoen:

"Er zijn geen betere schrijvers voor televisie dan Dan Weiss en David Benioff. Ze hebben het briljant laten eindigen. Beter dan ik had gedacht en jullie mensen krijgen flink wat om jullie oren. Het eindigt mooi voor mijn personage, of het nu tragisch is of niet."

Eerder meldde actrice Sophie Turner dat het laatste seizoen de fans zal verdelen. Zij zouden het slotstuk teleurstellend of juist opwindend vinden.

Het afsluitende seizoen debuteert ergens in 2019. Hopelijk in de eerste helft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.