search

Ons nieuws van donderdag 14 maart 2019

Netflix cancelt 'One Day at a Time'
Series / Nieuws

Netflix cancelt 'One Day at a Time'

Geen vierde seizoen voor de Norman Lear komedie...

Geoffrey Ketels

Netflix heeft bekend gemaakt dat er geen vervolg meer komt op de Norman Lear komedie 'One Day at a Time' van Sony Pictures TV. Daarmee komt er een einde aan de reeks na drie seizoenen.

Het was uiteindelijk de chief content officer van Netflix, namelijk 'Ted Sarandos' welke een verklaring de wereld instuurde met betrekking tot het cancellen van de komedie. Hij stelde in zijn verklaring het volgende:

"Het was een enorme eer om samen te kunnen werken met de legendarische 'Norman Lear' voor One Day at a Time. Ik heb persoonlijk gesproken met Norman en co-creators Gloria Calderon Kellett en Mike Royce om mijn waardering en dank aan hen uit te spreken. Deze dankbaarheid voel ik ook voor alle schrijvers evenals de bijzonder toegewijde crew en cast, inclusief de briljante Justina Machado en de fantastische Rita Moreno. Mijn dankbaarheid gaat uit naar hen voor het creƫren van een geweldige serie die vol stond van de humor, passie en menselijkheid".

Vervolgens werd nog aangegeven dat het geen eenvoudige beslissing was om de serie naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Ook voor de fans was er nog een woordje van lof. Zij werden bedankt voor hun niet aflatende support voor de reeks.

Was jij een fan van de serie 'One Day at a Time' en ga je ze missen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sony wil 'Spider-Man' series maken
Series / Nieuws

Sony wil 'Spider-Man' series maken

De franchise wordt groots.

Sony heeft grote plannen met Spider-Man. Er worden meerdere series ontwikkeld die de komende zeven of acht jaar op televisie te zien moeten zijn. Dat doet de studio nadat het met succes Venom en Spider-Man: Into the Spider-Verse maakte. De bedoeling is om de franchise flink uit te vergroten.

Hopkins gaf nog geen details over de personages of de manier waarop de boel te zien zal zijn. Wel was hij duidelijk over het feit dat er heel veel materiaal moet komen en dat het "nog wel even zal duren" voordat series te zien zijn. Vermoedelijk hangt het vooral af van de personages die het goed doen in de bioscopen.

Sony wil dus flink uitbreiden naar televisie en dat is in elk geval nieuw voor de studio als het aankomt op zijn Marvel-materiaal. Het zijn dus interessante tijden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe showrunner voor 'The Flash'
Series / Nieuws

Nieuwe showrunner voor 'The Flash'

De serie gaat een andere richting op.

Met het zesde seizoen krijgt The Flash een nieuwe showrunner. Todd Helbing stapt op en Eric Wallace neemt het van hem over. Wallace was de enige showrunner sinds Andrew Kreisberg een kleine twee jaar geleden werd ontslagen.

Helbing maakt sinds de pilot onderdeel uit van de Flash-familie. Variety meldt dat het vertrek van Helbing er verder al aan zat te komen; hij heeft een bredere deal gesloten met Warner Bros. en zal nieuwe projecten maken. Greg Berlanti is trots op wat Helbin bereikt heeft: "Vanaf zijn eerste dag op The Flash, was Todd Helbing een leider, geliefd door cast en crew om zijn buitengewone talent, visie en toewijding. We vinden het allemaal jammer dat hij moet gaan, maar kijken uit naar de vele series die hij in de toekomst zal maken."

Wallace neemt het verder over en daar is Berlanti blij mee. "Eric Wallace heeft zijn buitengewone talent en stem sinds het vierde seizoen laten zien en we zijn erg blij dat hij de toekomst van Team Flash vorm mag geven."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory' eindigt op 16 mei
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' eindigt op 16 mei

Dan valt het doek.

The Big Bang Theory komt in mei tot een einde. De populaire sitcom van CBS is sinds 2007 op televisie te zien, maar na twaalf seizoenen komt de serie tot een einde. Vandaag is bekend gemaakt wanneer dat precies het geval zal zijn.

De finale van de serie duurt straks een uur en is nog niet geschreven. Heel lang hebben de makers echter niet meer; volgens TV Line zal de aflevering op 16 mei te zien zijn. Waar deze over zal gaan is niet bekend, maar fans zullen vermoedelijk snel meer weten over de aflevering die het verhaal van onze favoriete nerds tot een einde maakt.

Verwacht wordt dat een van de koppels in de serie zwanger zal blijken, en dat de serie eindigt met zo'n mooie positieve noot. Overigens kijkt men al aar een nieuwe spin-off en is er in elk geval nog altijd Young Sheldon om van te genieten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.