Netflix cancelt 'One Day at a Time'

Netflix cancelt 'One Day at a Time'

Geoffrey Ketels, 14 maart 2019 om 23:20

Netflix heeft bekend gemaakt dat er geen vervolg meer komt op de Norman Lear komedie 'One Day at a Time' van Sony Pictures TV. Daarmee komt er een einde aan de reeks na drie seizoenen.

Het was uiteindelijk de chief content officer van Netflix, namelijk 'Ted Sarandos' welke een verklaring de wereld instuurde met betrekking tot het cancellen van de komedie. Hij stelde in zijn verklaring het volgende:

"Het was een enorme eer om samen te kunnen werken met de legendarische 'Norman Lear' voor One Day at a Time. Ik heb persoonlijk gesproken met Norman en co-creators Gloria Calderon Kellett en Mike Royce om mijn waardering en dank aan hen uit te spreken. Deze dankbaarheid voel ik ook voor alle schrijvers evenals de bijzonder toegewijde crew en cast, inclusief de briljante Justina Machado en de fantastische Rita Moreno. Mijn dankbaarheid gaat uit naar hen voor het creëren van een geweldige serie die vol stond van de humor, passie en menselijkheid".

Vervolgens werd nog aangegeven dat het geen eenvoudige beslissing was om de serie naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen. Ook voor de fans was er nog een woordje van lof. Zij werden bedankt voor hun niet aflatende support voor de reeks.

Was jij een fan van de serie 'One Day at a Time' en ga je ze missen?

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: One Day at a Time, serie, Netflix

Populair nieuws