search

Ons nieuws van dinsdag 14 mei 2019

Trailer allerlaatste aflevering 'Game of Thrones'!
Series / Trailer

Trailer allerlaatste aflevering 'Game of Thrones'!

En waarom die gebeurtenissen in aflevering vijf?

Nog een kleine week en dan is Game of Thrones definitief voorbij. Volgende week maandag zet Ziggo namelijk de Nederlands ondertitelde versie van de zesde en allerlaatste aflevering van de fantasyserie online!

Hieronder zie je de trailer voor de slotaflevering. Mocht je aflevering vijf "The Bells" al hebben gezien, dan geeft de trailer / preview eigenlijk nog niet eens zo heel veel weg. Duidelijk wordt dat de verschillende (overgebleven) personages zich opmaken voor minimaal een belangrijk schaakspel. De uitkomst bepaalt wie het recht heeft om op de ijzeren troon mag plaatsnemen.



En hieronder weer de video's Inside the Episode en Games Revealed voor de vijfde aflevering "The Bells". Deze moet je uiteraard niet kijken als je de aflevering nog niet hebt gezien. Heb je dat wel, dan ben je mogelijk nieuwsgierig naar waarom de makers bepaalde keuzes hebben gemaakt. Wat waarom eigenlijk die ingrijpende veranderingen rond het personage van Emilia Clarke?





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Picard' wordt heel anders dan 'Discovery'
Series / Nieuws

'Picard' wordt heel anders dan 'Discovery'

Heel anders dan de actievolle serie.

Het tweede seizoen van Star Trek: Discovery is alweer meer dan een maand geelden tot een einde gekomen. En dus richten alle fans zich nu op Picard, de serie die Jean-Luc Picard terugbrengt.

De serie is volgens de LA Times straks een heel andere serie dan Discovery. Dat komt doordat hierin personages en de gedachten die door hun hoofd gaan centraal staan. We kijken dus naar een heel andere serie tegen die tijd.

Minder actie
De serie zal een duistere kant van de laatste leven van Picard laten zien. 'Wat gebeurt er als de omstandigheden hem niet het meest gelukkige einde dat er mogelijk is gegeven hebben?" aldus franchisehoofd Alex Kurtzman. Volgens hem is er een andere serie bedacht, die kijkt naar de duistere kant van het leven van de voormalig Enterprise-kapitein.

"Het wordt heel anders dan Discovery," vertelt Kurtzman. "Het wordt trager, meer meditatief. Het is illustratief voor de regenboog aan kleuren die we willen tonen met deze series.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Passage' nu al gecancelled
Series / Nieuws

'The Passage' nu al gecancelled

Na 1 seizoen al.

Al na 1 seizoen valt het doek voor de serie The Passage van Fox. Het vampierdrama dat gebaseerd is op het boek van Justin Cronin krijgt geen tweede seizoen. Dat zat er al aan te komen.

De serie begon op 12 januari en kwam op 11 maart tot een einde. De boel begon met slechts 5,2 miljoen kijkers en eindigde de finale met 3,1 miljoen kijkers in de VS. Dat is voor een relatief dure serie als deze simpelweg niet genoeg om verder te kunnen.

Vampierenserie
De serie was een behoorlijk epische, door personages gedreven thriller die draaide om een geheim agentschap van de Amerikaanse regering. Dat experimenteert met een virus dat alle ziektes zou kunnen genezen. Of het einde van de mensheid kan betekenen.

Centraal in The Passage stond een meisje genaamd Amy Bellafonte, die gekozen werd als proefpersoon voor een experiment met het medicijn. Tegelijk is er Brad Wolgast, de agent die haar surrogaatvader werd en haar probeerde te beschermen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.