Jonge Netflix-acteur op 14-jarige leeftijd overleden

Wat de reden is voor het overlijden is tot dusver nog niet bekend...

Geoffrey Ketels, 13 december 2019 om 09:01

De naam Jack Burns zal ondanks zijn geringe leeftijd van slechts 14 jaar toch reeds bij menig aantal mensen een belletje doen rinkelen. Burns was dan ook reeds te zien in verschillende (Netflix) series en werd geroemd om zijn uitstekende balletkunsten. Helaas is de jonge Schot op amper 14-jarige leeftijd dood thuis aangetroffen.
Het nieuws van het spijtige overlijden van de 14-jarige Schot werd bekend gemaakt via social media door zijn school, 'The Elite Academy of Dance' in Greenockdie. Wat de exacte reden is van het overlijden van Burns is tot dusver nog niet bekend. Wel werd er aangegeven dat er geen sprake zou zijn van een misdrijf.

Outlander
Burns had ondanks zijn jonge leeftijd reeds een rol te pakken in één van de meest populaire series van de voorbije jaren, namelijk Outlander. Ondanks zijn optreden in deze prestigieuze serie werd Burns lang niet alleen maar geroemd omwille van zijn acteerprestaties. Zo was hij ook een uitstekend danser. Hij werd dan ook niet zelden door menig aantal experts omschreven als "de nieuwe Billy Elliot".

Lees meer over: Outlander, Netflix, serie, Jack Burns

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws