Cast 'Lord of the Rings'-serie wordt steeds groter!

Cast 'Lord of the Rings'-serie wordt weer groter!

De cast breidt snel uit.

Jim Pedd, 13 december 2019 om 06:00

Deadline meldt dat actrice Ema Horvath getekend heeft voor Amazons Lord of the Rings-serie. Ze is een van de hoofdrolspeelsters, maar welke rol Horvath precies gaat spelen weten we niet. Uiteraard wilde niemand reageren op vragen van Deadline.
Horvath voegt zich bij een alsmaar groeiende cast. Zo spelen Will Poulter, Markella Kavenagh en Joseph Mawle ook hoofdrollen. De serie krijgt naar het schijnt minimaal vijf seizoenen; dat schijnt de verplichting te zijn geweest toen Amazon de deal aanging met de familie van de reeds lang overleden bedenker van Midden-Aarde, J.R.R. Tolkien.

Lees ook: 'Lord of the Rings' krijgt nu al tweede seizoen!

Nieuwe serie
Op dit moment bereidt men zich voor op de pre-productie van de serie, die in Nieuw-Zeeland van start gaat. Amazon heeft de schrijversruimte al aan het werk gezet, die geleid wordt door J.D. Payne en Patrick McKay. Zij werken dus aan meerdere seizoenen tegelijk.

Lees ook: Schurk gecast in Amazons 'Lord of the Rings'-serie!

De Amazon-serie neemt binnenkort al de eerste twee afleveringen op. Daarna gaat de productie op een pauze van vier tot vijf maanden, zodat de scripts goed uitgewerkt kunnen worden voor het vervolg.

Bron: Deadline

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Tolkien, JRR Tolkien, Ema Horvath, Will Poulter, Markella Kavenagh, Joseph Mawle

Populair nieuws