Nieuw op Netflix: liefde, verlies en geluk in muzikaal drama 'Soundtrack'

Nieuw op Netflix: het muzikaal drama 'Soundtrack'

Eén van de leden van de cast is niemand minder dan Jenna Dewan...

Geoffrey Ketels, 14 december 2019 om 09:00

Fans van dans en muziek opgelet! De nieuwe en veelbelovende Netflix-Original Soundtrack staat er aan te komen! De nieuwe reeks is vanaf 18 december 2019 te bekijken op de streamingdienst.
Jenna Dewan heeft in het bijzonder bekendheid weten te verwerven door haar optreden in de succesvolle dansfilm Step Up welke verscheen in het jaar 2006. Het was voor de opnames van deze film dat ze ook haar (inmiddels ex) man Channing Tatum leerde kennen. Nu heeft de actrice terug een nieuw avontuur geaccepteerd op de dansvloer.

Tiendelige reeks
De nieuwe serie Soundtrack die door Netflix op de wereld wordt losgelaten zal bestaan uit tien delen. Elke aflevering zal zich focussen op twee verschillende personages die woonachtig zijn in het bruisende Los Angeles. In het bijzonder hun liefdesleven zal stevig onder de loep worden genomen. Maker Joshua Safran liet in ieder geval alvast het volgende optekenen met betrekking tot de reeks:

"Elk personage uit de reeks zal zijn of haar eigen soundtrack hebben. Het soort muziek waarvoor wordt gekozen is in de praktijk uiteraard onder meer afgestemd op de leeftijd van de persoon in kwestie. Elke aflevering kan eigenlijk worden bestempeld als een klein liefdesverhaal in een musical. Dit betekent dat er sprake is van een combinatie van muziek, dans en acteerwerk. Het is een heel uniek concept waarvan ik denk dat niemand ooit een soortgelijke serie heeft gezien."

Ben jij ook al benieuwd naar de nieuwe serie Soundtrack? Lang hoef je er niet meer op te wachten! De reeks is namelijk reeds te bekijken op Netflix vanaf 18 december 2019. Wil je alvast een voorsmaakje van deze nieuwe serie? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!


Lees meer over: Soundtrack, serie, Netflix, Netflix original

Populair nieuws