search

Ons nieuws van zaterdag 14 december 2019

'Arrow'-finale heeft de actiescène der actiescènes
Series / Nieuws

'Arrow'-finale heeft de actiescène der actiescènes

Actie om alle actie ooit mee te stoppen.

De finale van Arrow krijgt gigantisch gave actie. Sterker nog, het wordt "actie om alle actiescènes te beëindigen", belooft acteur Stephen Amell tijdens een interview met de site Collider.

"Het was een beetje dat we dachten, dit is ons moment om te shinen. Laten we de actiescène der actiescènes maken," aldus Amell. "Het coole vind ik, dat elke stuntman, min of meer die ooit aan deze serie heeft gewerkt, zelfs de mannen die met pensioen zijn en nu werken als coördinator van Supergirl, Flash of Legends, werkten mee. Iedereen was het er helemaal mee eens en helemaal aan boord."

Lees ook: Bijna kwam er geen Arrowverse-crossover meer

Enorme scène
"Toen ik het aan Robbie liet zien, vond hij het echt ongelofelijk. Toen dacht ik, wacht maar, want dit is pas het eerste deel. Het blijft maar doorgaan. Het is heel vloeibaar, een beetje theatraal, alleen als je kijkt naar het aantal mensen dat ik dood. Maar dit is precies wat de fans verdienen."

Lees ook: Met deze twee woorden eindigt 'Arrow'

Arrow komt begin volgend jaar tot een eind, waarmee het verhaal van Oliver Queen eindelijk voorbij is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Witcher' krijgt gigantische maar originele monsters
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Witcher' krijgt gigantische maar originele monsters

Dat belooft wat voor de Netflix-show!

Netflix-serie The Witcher krijgt heel nieuwe monsters. De serie is een verfilming van de gelijknamige boeken van Andrzej Sapkowski, en niet van de games van CD Projekt Red. Eind volgende week krijgen we de eerste acht afleveringen te zien.

"Het is heel grappig, want de monsters zijn echt gigantisch," vertelt showrunner Lauren Schmidt Hissrich tijdens een interview. "Maar we hebben zoveel mogelijk geprobeerd hen niet te laten zien in de teasers en de trailers. Want we geloven heel erg in het element van verrassing voor de bestaande fans, die niet weten met welke verhalen en monsters we spelen. En er zijn een aantal nieuwe monsters die wij bedacht hebben, op basis van een boel Poolse folklore."

Lees ook: De 3 hoofdpersonen Netflix-serie 'The Witcher' stellen zich voor!

Gevaarlijke wereld
The Witcher speelt zich in een gevaarlijke wereld af. De Netflix-serie is, zoals de streamingdienst het zelf omschrijft, "een episch verhaal van lot en familie". Geralt of Rivia, een monsterjager, worstelt met het vinden van zijn plek in de wereld. Vooral in een wereld waarin mensen vaak gruwelijker zijn dan beesten.

Lees ook: Alles over 'The Witcher'-serie in speciale video

Maar op een dag komt hij een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim tegen, waarna alles verandert. Vanaf 20 december te streamen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: liefde, verlies en geluk in muzikaal drama 'Soundtrack'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: liefde, verlies en geluk in muzikaal drama 'Soundtrack'

Eén van de leden van de cast is niemand minder dan Jenna Dewan...

Fans van dans en muziek opgelet! De nieuwe en veelbelovende Netflix-Original Soundtrack staat er aan te komen! De nieuwe reeks is vanaf 18 december 2019 te bekijken op de streamingdienst.

Jenna Dewan heeft in het bijzonder bekendheid weten te verwerven door haar optreden in de succesvolle dansfilm Step Up welke verscheen in het jaar 2006. Het was voor de opnames van deze film dat ze ook haar (inmiddels ex) man Channing Tatum leerde kennen. Nu heeft de actrice terug een nieuw avontuur geaccepteerd op de dansvloer.

Tiendelige reeks
De nieuwe serie Soundtrack die door Netflix op de wereld wordt losgelaten zal bestaan uit tien delen. Elke aflevering zal zich focussen op twee verschillende personages die woonachtig zijn in het bruisende Los Angeles. In het bijzonder hun liefdesleven zal stevig onder de loep worden genomen. Maker Joshua Safran liet in ieder geval alvast het volgende optekenen met betrekking tot de reeks:

"Elk personage uit de reeks zal zijn of haar eigen soundtrack hebben. Het soort muziek waarvoor wordt gekozen is in de praktijk uiteraard onder meer afgestemd op de leeftijd van de persoon in kwestie. Elke aflevering kan eigenlijk worden bestempeld als een klein liefdesverhaal in een musical. Dit betekent dat er sprake is van een combinatie van muziek, dans en acteerwerk. Het is een heel uniek concept waarvan ik denk dat niemand ooit een soortgelijke serie heeft gezien."

Ben jij ook al benieuwd naar de nieuwe serie Soundtrack? Lang hoef je er niet meer op te wachten! De reeks is namelijk reeds te bekijken op Netflix vanaf 18 december 2019. Wil je alvast een voorsmaakje van deze nieuwe serie? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lijkschouwer: zombies 'The Walking Dead' zijn hartstikke nep
Series / Nieuws

Lijkschouwer: zombies 'The Walking Dead' zijn hartstikke nep

Ze lijken echt voor geen meter op wat er in het echt voor zou komen.

The Walking Dead brengt de doden terug tot leven. Althans, in de vorm van lijken die opstaan, lopen en mensen willen opeten. Het team achter de serie probeert de doden zo dood mogelijk te laten lijken. De gezichten zijn kleurloos en de acteurs die in de huid van de doden kruipen vaak erg dun. Maar een lijkschouwer vindt het maar niks.

Melissa Unfred, die in Texas werkt als lijkschouwer, stelt dat het nergens op lijkt. De manier waarop het lichaam kleur verliest is heel anders dan de serie laat zien. "Het deel van het lichaam dat zich het dichtst bij de grond bevindt, wordt donkerrood. Daar vloeit het bloed naartoe. En na 24 uur wordt het rechter onderste deel van het lichaam blauwgroen, want daar beginnen de bacteriën met het verteren van het lichaam."

Lees ook: Fans maken zich zorgen over de Rick Grimes-films

Marmerpatroon
"De huid krijgt een heel interessant marmerpatroon. Dat is echt behoorlijk mooi om te zien," aldus Unfred. Een zombie zal er volgens haar anders uitzien dan de serie laat zien. Er zijn geen dunne lijken. Unfred zegt juist dat het lichaam opzwelt "en soms is dat zo heftig, dat het lichaam als het ware openbarst."

Lees ook: Tweede helft 'The Walking Dead' wordt heftig en schokkend

Unfred vindt het dan ook moeilijk om naar de serie te kijken. En als het al echt zou zijn, wordt het dus eigenlijk nog veel gruwelijker en minder aangenaam dan de serie al laat zien. Op 23 februari is de serie weer te zien op AMC, dan is de tweede helft van seizoen 10 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.