Vermakelijk grapje over [...] in 'The Mandalorian'!

Vermakelijk grapje over [...] in 'The Mandalorian'

Prequelverwijzing in laatste aflevering Star Wars-serie.

Bram de Groot, 15 december 2019 om 10:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Star Wars zullen het waarschijnlijk wel opvallen, maar er zit een vermakelijke knipoog naar Jar Jar Binks in de zesde aflevering van The Mandalorian. Check de licht spoilende details hieronder!
In de zesde aflevering 'The Prisoner' neemt de Mandalorian een missie aan om een gevangenen te helpen ontsnappen van een ruimtetransport. Hij wordt gekoppeld aan een aantal andere huurlingen. Tijdens hun missie vragen de huurlingen of Mando zijn helm af kan zetten.

De Jar Jar Binks grap
Als Mando dat niet doet, vraagt één van de huurlingen zich af of er niet een Gungan schuilt onder het harnas en vraagt vervolgens "Is that why youssa don't want to show your face?" - uiteraard zoals we dat kennen van Jar Jar Binks.

Lees ook: 'Baby Yoda heeft wel héél veel weg van een Gremlin'

Uiteraard is dit weer één van de vele connecties met de eerdere films, en opnieuw is dit toch wel erg gaaf voor de fans. Er zijn nu nog twee afleveringen van The Mandalorian te gaan. Aankomende woensdag 18 december - op dezelfde dag dat Episode IX in de Nederlandse bioscopen verschijnt - debuteert aflevering 7 en het slotstuk staat gepland voor vrijdag 27 december!

Lees ook: Wie is dat aan het einde van 'The Mandalorian' aflevering 5?

Bron: Screenrant

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws