Wie is dat aan het einde van 'The Mandalorian' aflevering 5?

Wie is dat aan het einde van 'The Mandalorian'?

Mysterieus figuur doet zijn intreden.

Bram de Groot, 9 december 2019 om 08:52

Afgelopen vrijdag werd de vijfde aflevering van The Mandalorian online gezet op Disney+. De aflevering had de korte synopsis "De Mandalorian helpt een startende premiejager die flink in de nesten zit", maar bracht ook een onverwacht mysterieus personage ten tonele.
Uiteraard volgen er nu SPOILERS voor de Star Wars-serie van Disney+. Dus als je niets wilt weten, klik dan snel weg. Je bent gewaarschuwd!


Wie is dat mysterieuze figuur?
Aflevering vijf The Gunslinger speelt zich grotendeels af op Tatooine en laat zien hoe de Mandalorian een jonge, ambitieuze premiejager Toro Calican (Jake Cannavale) helpt in zijn zoektocht naar het personage Fennec Shand, gespeeld door Ming-Na Wen. Ze weten haar te vangen, maar Calican verraadt de Mandalorian en doodt tussendoor Shand.

Helemaal aan het einde van de aflevering zien we het levenloze lichaam van Shand liggen. Een schim van een mysterieus personage loopt er naar toe. De vraag is nu; wie is dat? Volgens de geruchten is dat Boba Fett.

Maar hoe kan dat?
Boba Fett lijkt in Episode VI: Return of the Jedi op Tatooine dood te gaan als hij per ongeluk in de bek van de Sarlacc belandt. In andere verhalen werd al duidelijk dat Fett dit heeft overleefd en nu wordt dit hoogstwaarschijnlijk doorgetrokken in The Mandalorian.

Lees ook: Disney hint naar afloop 'The Mandalorian'!

Een andere optie is dat het 't personage Giancarlo Esposito uit Breaking Bad is. Hij speelt in de serie het figuur Moff Gideon, maar is nog niet geïntroduceerd. Duidelijk is wel dat er meer onheil aankomt voor de Mandalorian en Baby Yoda. Nog een weekje wachten!

Lees ook: Baby Yoda kost Walt Disney miljoenen!

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws