search
Rel rondom 'American Gods' breidt zich verder uit
Series / Nieuws

Rel rondom 'American Gods' breidt zich verder uit

De acteur wordt nog bozer op de social media.

Er is iets loos bij American Gods. Nadat eerder acteur Orlando Jones boos een video plaatste op Twitter waarin hij zei dat hij ontslagen was omdat de showrunner, Charles Eglee, moeite had met de interpretatie van Jones van Mr. Nancy en de wijze waarop ras een rol speelde daarin, laat productiebedrijf Freemantle dat dit niet klopt. De acteur is natuurlijk ziedend.

Een woordvoerder van Freemantle stelt dat Jones niet terugkeert omdat het derde seizoen van de serie draait om andere personages uit het boek. "De verhaallijnen van American Gods zijn continu verschoven en geëvolueerd om de complexe mythologie van het bronmateriaal te reflecteren. De optie op Mr. Jones werd niet opgepikt, omdat Mr. Nancy net als andere personages niet in het deel van het boek zit waar we ons op richtten in seizoen drie."

Lees ook: 'American Gods' ontslaat acteur en die is nu héél boos!

Boze acteur
Jones plaatste daarop nog een boze video op Twitter, waarin hij de boel liet escaleren. Dat hij ontslagen was, is volgens hem "een nachtmerrie. En ze waren buitengewoon naar en kwaadaardig toen ze het gedaan hebben."

Hieronder de video:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen