search
'American Gods' ontslaat acteur en die is nu héél boos!
Series / Nieuws

'American Gods' ontslaat acteur en die is nu héél boos!

Bekijk een hele boze Orlando Jones...

Acteur Orlando Jones is ontslagen bij de serie American Gods. Jones maakte het nieuws zelf bekend in een video zie hij op Twitter publiceerde. Waarom hij precies ontslagen is weten we niet, al stelt hij zelf wel dat het komt door zijn werk.

Volgens Jones is hij ontslagen omdat showrunner Charles Eglee niet gelukkig zou zijn met zijn interpretatie van de Afrikaanse god van de verhalen, Anansi, ofwel Mr. Nancy zoals hij in de serie heet. "Op september 2018 werd ik ontslagen bij American Gods. Er komt geen Mr. Nancy meer."

Lees ook: Het blijft een puinhoop achter de schermen van 'American Gods'

Geen Mr. Nancy
"Laat deze types je niet vertellen dat ze van Mr. Nancy houden. Dat doen ze niet. Ik ga geen namen noemen, maar de showrunner van seizoen drie is geboren in Connecticut en heeft aan Yale geleerd, dus hij is heel slim. En hij denkt dat de boodschap dat Mr. Nancy boos is, de verkeerde is voor zwart Amerika. Dat hoor je goed, deze blanke man maakt alle beslissingen en ik weet zeker dat hij veel zwarte BFFs heeft die zijn adviseurs hebben en hem verteld hebben dat als ze niet van een boze Mr. Nancy af zouden komen, er een of andere rel in dit land zou starten. Wat zou er anders aan de hand zijn?"

Ondanks deze harde woorden, vertelde Jones wel blij te zijn in het tweede seizoen gespeeld te hebben. Hieronder de hele boodschap:
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen