search
Volgende aflevering 'The Mandalorian' verschijnt eerder op Disney+!
Series / Nieuws

Volgende aflevering 'The Mandalorian' verschijnt eerder op Disney+!

Bedankt Star Wars: The Rise of Skywalker!

Heel wat series schieten in sneltempo aan ons voorbij. Dit geldt ook voor het eerste seizoen van The Mandalorian. Inmiddels hebben we alweer 6 afleveringen achter de kiezen en is het uitkijken naar de komst van de zevende... en die komt ook nog eens wat sneller dan verwacht!

Het eerste seizoen van The Mandalorian bestaat uit in totaal 8 afleveringen. Voorbije vrijdag was de zesde aflevering reeds te zien. In principe verschijnt er elke week op vrijdag een nieuwe aflevering, maar daar komt deze week verandering in. Fans die reeds met smart wachten op de lancering van de zevende aflevering moeten enkele dagen minder geduld uitoefenen. Zij kunnen aflevering 7 dan ook reeds vanaf komende woensdag 18 december 2019 bekijken.

Lees ook: Huh? Pedro Pascal is niet altijd 'The Mandalorian'

Belangrijke antwoorden
Bij monde van de showrunner van The Mandalorian, namelijk Jon Favreau werd eerder aangegeven dat er in het eerste seizoen van de reeks reeds heel wat antwoorden zullen worden gegeven met betrekking tot The Child en Mando. Indien dit daadwerkelijk het geval is (en waarom zou de showrunner daar nu voor liegen?) betekent dit dat de komende afleveringen 7 en 8 nog heel belangrijk gaan worden.

Dat de volgende aflevering nu woensdag en dus niet op vrijdag verschijnt zou het gevolg zijn van de lancering van Star Wars: The Rise of Skywalker. Vanaf komende donderdag wordt het slotstuk van de Skywalker saga immers vertoond in de bioscoop. Inmiddels heeft Disney ook bevestigd dat ze druk bezig is met het maken van een vervolg. Ook het tweede seizoen van The Mandalorian zal uiteraard exclusief te zien zijn op Disney+.

Lees ook: We weten straks alles van Baby Yoda in 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen