search
Let op: deze series verdwijnen van Netflix
Series / Nieuws

Let op: deze series verdwijnen van Netflix

Onder meer American Odyssey moet plaats ruimen...

Het aanbod met zowel series als films bij Netflix is wekelijks onderhevig aan veranderingen. Zo zijn er heel wat titels die verdwijnen, maar komen er uiteraard ook weer nieuwe in de plaats. Ook deze week verdwijnen er terug een aantal series uit het aanbod van de populaire streamingdienst.

De eerste titel die uit het aanbod van Netflix verdwijnt is er eentje voor de jonge kijkers. Het gaat hierbij namelijk om Sonic Bloom. In deze kinderserie zagen we het bekende personage van Sonic welke samen met zijn trouwe vrienden probeerde te voorkomen dat Dr. Eggman van het eiland een pretpark zou maken. Deze serie verdwijnt uit het aanbod van Netflix op donderdag 19 december 2019.

American Odyssey
Een tweede reeks die deze week uit het aanbod van Netflix verdwijnt luistert naar de naam American Odyssey. In deze serie zag de kijker hoe een elitesoldaat evenals een bedrijfsjurist en een politiek activist samen een dodelijke samenzwering ontdekken. Uiteindelijk worden verschillende terroristen gelinkt aan een zeer machtig Amerikaans bedrijf.

Het drama American Odyssey werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix in december 2016 en zou komende vrijdag, namelijk 20 december 2019 van de streamingdienst moeten verdwijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen