search
Een oude bekende is terug in de 'Lord of the Rings'-serie
Series / Nieuws

Een oude bekende is terug in de 'Lord of the Rings'-serie

Ondanks de setting, zijn er toch mogelijkheden voor oude bekende personages.

Binnenkort moet de productie van Amazon-serie Lord of the Rings al van start. Actrice Morfyyd Clark is volgens Variety gecast als een jonge Galadriel. Haar kennen we natuurlijk uit de boeken van J.R.R. Tolkien, als de heerseres van de bossen Lothlorien.

Clark voegt zich bij een cast die op dit moment verder bestaat uit Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Ema Horvath en Maxim Baldry. Welke rollen zij allemaal spelen is lang niet altijd zeker. Ook vertrok recent Will Poulter nog als castlid, terwijl hij een hoofdrol zou spelen. Poulter had echter verplichtingen bij andere producties en moest dus verstek laten gaan.

Lees ook: Cast 'Lord of the Rings'-serie wordt steeds groter!

Weinig bekend
Er is nog maar weinig bekend over de Amazon-serie. Amazon kocht in elk geval de rechten van de Tolkien-familie en had daar naar verluidt een half miljard dollar voor over. Tegelijk is het zo dat Amazon vijf seizoenen moet maken volgens de overeenkomst die getekend werd. We kunnen dus nog behoorlijk wat jaren genieten van Midden-Aarde.

Lees ook: 'Lord of the Rings' verliest hoofdrolspeler

Deze serie speelt zich af tijdens de Second Era. Dat is de tijd voordat de Hobbit en Lord of the Rings zich afspelen. De wereld is dan nog heel anders. In deze tijd valt Sauron Eriador binnen, onderneemt NĂºmenor een grote oorlog en zijn het dus roerige tijden in Midden-Aarde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen