Netflix maakt releasedatum 'Narcos: Mexico' seizoen 2 bekend!

Releasedatum 'Narcos: Mexico' S2 bekend

Het tweede seizoen moet inderdaad in februari 2020 gaan verschijnen...

Geoffrey Ketels, 19 december 2019 om 12:13

Meteen na de lancering van het eerste seizoen van Narcos: Mexico maakte Netflix bekend dat er een vervolg zou verschijnen op de reeks. Toch begonnen fans zich daar een beetje zorgen over te maken, want verder nieuws liet op zich wachten. Alleen acteur Losé María Yazpik liet even van zich horen. Hij stelde eerder dat het tweede seizoen van Narcos: Mexico in februari 2020 zou moeten verschijnen. Dat nieuws wordt nu door Netflix eindelijk ook bevestigd.
Niet alleen bevestigt Netflix de lancering van het tweede seizoen van Narcos: Mexico in februari 2020, daarnaast heeft ze ook meteen een leuke teaser de wereld ingestuurd. Deze 22-seconden durende teaser maakt meteen de terugkeer van Félix Gallardo duidelijk. In het eerste seizoen zagen we hoe hij uitgroeide van een onzekere crimineel tot de absolute baas van het Guadalajara kartel. Op deze manier werd hij in één klap ook één van de machtigste mensen van Mexico.

Walt Breslin
Aan het begin van het tweede seizoen van Narcos: Mexico is het dus Félix Gallardo die de scepter zwaait, maar agent Walt Breslin is vastbesloten om daar verandering in te gaan brengen. Daarmee zal Breslin de taak overnemen van de DEA agent Enrique ‘Kiki’ Camarena uit het eerste seizoen.

Allemaal leuk en aardig, maar wanneer verschijnt het vervolg nu precies? Het tweede seizoen van Narcos: Mexico is vanaf 13 februari 2020 te bekijken op Netflix! Wil je alvast de teaser even bekijken die Netflix de wereld in heeft gestuurd? Dat kan hieronder!


Lees meer over: Narcos, Narcos Mexico, serie, Netflix

Populair nieuws