search
'Watchmen'-serie is een dikke hit voor HBO
Series / Nieuws

'Watchmen'-serie is een dikke hit voor HBO

De serie scoort flink in zijn eerste seizoen, komt er nu meer?

De finale van HBO-serie Watchmen scoort beter dan alle andere afleveringen van de serie. HBO moet de serie bijna wel verlengen, zou je bijna denken op basis van dit soort cijfers. Maar liefst 1,6 miljoen mensen stemmen live af op de finale, 100.000 meer dan naar de première.

Als je ook de kijkers meeweegt die niet live keken, maar laterna afstemden op de serie, keken er gemiddeld ongeveer 7 miljoen mensen naar de serie. Daarmee lijkt de kans op een vervolg ook best groot, want het zijn mooie cijfers. HBO zou bijna gek zijn als er niet nog een seizoen komt.

Lees ook: Tweede seizoen voor HBO-hit 'Watchmen' is onzeker

Meer op weg?
Dat hangt wel deels af van showrunner Damon Lindelof en of hij het nog wel ziet zitten om meer te maken. Nu de serie tot een einde is gekomen, kunnen we met een gerust hard concluderen dat Lindelof geen onzin verteld heeft, toen hij zei dat de serie een gesloten einde zou hebben.

Lees ook: Zo ziet Doctor Manhattan in HBO's hit 'Watchmen' er uit

Ja, er zijn onbeantwoorde vragen, maar nee, die zijn niet te dringend of groot en hoeven niet direct een antwoord te krijgen. Het is dus goed zoals het is. Maar een nieuw seizoen, met nieuwe personages, waarom niet?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen