Nieuw op Netflix: Voetbal en drama in 'Agent' seizoen 1

De reeks vertelt het verhaal van een spelersmakelaar in de Afrikaanse voetbalwereld...

Geoffrey Ketels, 19-12-2019 14:47

Op vrijdag 20 december 2019 verschijnt niet alleen The Witcher op Netflix. Daarnaast maakt de streamingdienst zich namelijk eveneens klaar voor het verschijnen van Agent. Deze dramareeks mag dan wel in de schaduw staan van The Witcher, toch zijn ook de verwachtingen rond deze serie hooggespannen.
Agent vertelt het verhaal van een voormalige voetballer die het probeert te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal. Op het eerste zicht lijkt hij daar ook best goed in te slagen, maar plots duiken oude spoken uit zijn verleden op. Enkele duistere geheimen uit het leven van de voormalige voetballer dreigen dan ook flink roet in het eten te gaan gooien.

20 december 2019
Het nieuwe drama Agent is op Netflix te bekijken vanaf vrijdag 20 december 2019. De cast van de reeks bestaat onder meer uit namen zoals bijvoorbeeld Khumbulani Kay Sibiya, Sisanda Henna evenals Tarynn Wyngaard.

Ben jij ook iemand die houdt van voetbal en wil je de (fictieve) Afrikaanse voetbalwereld eens vanop een andere manier ontdekken? Dan is de nieuwe serie Agent wellicht iets voor jou!

Bron: Netflix.com

Lees meer over: Agent, serie, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Wanneer speelt 'Fallout' zich eigenlijk af?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader