Na S.H.I.E.L.D. nu ook S.W.O.R.D. in Marvel-wereld via 'WandaVision'

Nu ook S.W.O.R.D. in MCU via 'WandaVision'

Nieuwe foto's onthullen details over Marvel-serie.

Bram de Groot, 20 december 2019 om 08:08

Als we in de tweede helft van 2020 met The Falcon and the Winter Soldier de eerste Marvel-serie op Disney+ hebben gezien, wordt het uitkijken naar Wandavision. Ondanks dat deze serie vooral draait om de personages Wanda Maximoff aka Scarlet Witch en Vision, verschijnen er ook tal van nieuwe personages.
Via nieuwe setfoto's krijgen we een beeld op Teyonah Parris die de volwassen versie van het personage Monica Rambeau uit de film Captain Marvel (2019) speelt. En die foto's onthullen iets opmerkelijks.

Na S.H.I.E.L.D. nu S.W.O.R.D.
Het lijkt er verdacht veel op dat Rambeau werkt voor de partij Sentient World Observation and Response Department, oftewel S.W.O.R.D. In de Marvel-wereld is dit een bureau voor terrorismebestrijding en inlichtingen. Het doel van S.W.O.R.D. is om buitenaardse bedreigingen aan te pakken voor het te laat is. Het is een ruimtegebaseerde tegenhanger van S.H.I.E.L.D.


De titelrollen zijn voor acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany, die je uiteraard al in verschillende films in het Marvel Cinematic Universe zag. WandaVision staat gepland voor het voorjaar van 2021.

Bron: Twitter

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen, Loki, Hawkeye, Falcon, Winter Soldier

Populair nieuws