Netflix zet wel héél groot in op He-Man!

Netflix zet wel héél groot in op He-Man!

De Masters of the Universe komen naar Netflix.

Jim Pedd, 20 december 2019 om 09:10

Netflix gaat samenwerken met speelgoedfabrikant Mattel. Samen gaan ze werken aan een animatieserie rond He-Man and the Masters of the Universe. Die serie komt er naast de Masters of the Universe: Revelation-animatieserie, die eveneens in de maak is. De shows moeten dienen als voortzetting van de oorspronkelijke serie rond He-Man.
De serie speelt zich af op de planeet Eternia. Daar vindt een jonge, verdwaalde prins de krachten van Grayskull. Daarmee transformeert hij tot He-Man, de Master of the Universe. De klassieke strijd tussen He-Man en Skeletor woedt heviger dan ooit, nu zowel de held als de schurk nieuwe en machtige teams verzamelen. Een nieuwe generatie helden vecht voor ons voortbestaan. Maar wie zal winnen?

Wereldwijde franchise
Netflix laat in een statement weten op de franchise in te zetten omdat deze al dik dertig jaar bestaat en een wereldwijd publiek heeft. Samen met Mattel denkt men nieuwe wendingen te kunnen geven aan de klassieke personages en ook een groot nieuw publiek te kunnen bereiken. Dat zal waarschijnlijk ook wel kloppen, gezien het succes dat Netflix boekt met animatieseries.

Overigens is er de komende tijd heel veel nieuws voor fans van He-Man. Zo komen er naast deze twee series ook nieuwe comics en zou er gemikt worden op live-action films.

Lees meer over: Netflix, Mattel, He Man, Masters of the Universe

Populair nieuws