search
Opnames 'The Witcher' seizoen 2 gaan binnenkort al van start
Series / Nieuws

Opnames 'The Witcher' seizoen 2 gaan binnenkort al van start

De lijnen voor het tweede seizoen zijn al grotendeels uitgezet...

Het eerste seizoen van The Witcher is nog maar net te bekijken op Netflix of er wordt al massaal gespeculeerd over de releasedatum van het tweede seizoen. Bij monde van de showrunner van de reeks werden nu al enkele details bekend gemaakt.

In eerste instantie valt het op dat het productieteam duidelijk niet teveel tijd verloren wil laten gaan. Onder meer de showrunner van de reeks, namelijk Lauren Schmidt Hissrich heeft reeds laten optekenen dat de productie van het tweede seizoen reeds bezig is... Dit uiteraard alleen nog maar op papier, maar ook de opnames zouden niet lang meer op zich laten wachten.

Lees ook: Vormen drie gelijktijdige tijdlijnen een probleem voor 'The Witcher'?

Lente 2020
In een recent interview had de showrunner van de reeks reeds tegenover Collider aangegeven dat er volgens de huidige plannen zal worden begonnen met de opnames in de lente van 2020. Bovendien liet de showrunner optekenen dat alle gebeurtenissen in het eerste seizoen dienst zullen doen als fundamentele basis voor het vervolg.

"Wat fantastisch is aan het tweede seizoen is dat ze veel meer gefocust zal zijn. Alle relaties die hun oorsprong kennen in het eerste seizoen van The Witcher zullen dan ook pas echt ten volle tot uiting komen in het vervolgseizoen.

Bovenstaande klinkt natuurlijk nog bijzonder vaag. De showrunner benadrukte dan ook dat er nog niet wordt gefilmd, maar dat wel al in grote lijnen bekend is hoe het tweede seizoen zal verlopen. Wanneer men verwacht om het tweede seizoen van The Witcher te kunnen lanceren is uiteraard nog niet bekend.

Lees ook: Nederlandse Netflix-kijker wisselend enthousiast over 'The Witcher'-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen