search
Vormen drie gelijktijdige tijdlijnen een probleem voor 'The Witcher'?
Series / Nieuws

Vormen drie gelijktijdige tijdlijnen een probleem voor 'The Witcher'?

Iedereen die 'The Witcher' kijkt moet het plot meteen begrijpen...

De nieuwe hitserie The Witcher welke te bekijken is op de streamingdienst Netflix staat er om bekend gebaseerd te zijn op de boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De showrunner van de reeks heeft aangegeven dat de serie ook goed te begrijpen is voor iedereen die de boeken niet kent.

Voor mensen die er in het verleden voor hebben gekozen om de boeken van Andrzej Sapkowski te lezen komt het plot van de reeks ongetwijfeld zeer bekend over. Dit gezegd zijnde deed even het vermoeden ontstaan bij andere kijkers dat zij het een stuk lastiger zouden hebben om te begrijpen waar de reeks nu precies over gaat. Die vrees is echter niet terecht, aldus de showrunner van The Witcher, namelijk Lauren Schmidt Hissrich. Ook Henry Cavill heeft eerder gesteld dat iedereen The Witcher zonder probleem zal begrijpen.

Lees ook: Nederlandse Netflix-kijker wisselend enthousiast over 'The Witcher'-serie

Drie verschillende tijdlijnen
De belangrijkste reden waarom veel (potentiƫle) kijkers van The Witcher vreesden voor verwarring is het gebruik van drie tijdlijnen op hetzelfde moment. De showrunner is van mening dat deze vrees helemaal niet terecht is. Bovendien heeft het gebruik van de drie verschillende tijdlijnen er voor gezorgd dat men de drie belangrijkste personages van de reeks op hetzelfde ogenblik kon introduceren. Het gaat hierbij niet alleen om Geralt of Rivia en Yennefer, maar ook om de jonge prinses Ciri.

In ieder geval, heb je de boeken van The Witcher nog niet gelezen en houdt dat je een beetje tegen om deze nieuwe reeks te gaan bekijken? Dan mag het nu reeds duidelijk zijn dat dit je zeker niet in de weg hoeft te staan!

Lees ook: Nieuw op Netflix: De nu al iconische serie 'The Witcher'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen