Acteurs uit 'Lost'-serie weer bij elkaar!

Sterren uit 'Lost' weer bij elkaar!

Ze gaan samen op de foto.

Door redactie, 25 december 2019 21:43

In 2010 werd na zes seizoenen en 121 afleveringen de serie Lost van bedenkers Jeffrey Lieber, J. J. Abrams en Damon Lindelof afgerond. Sindsdien zijn er meerdere geruchten over een nieuwe reeks of iets dergelijks. Voorlopig moeten we het doen met wat losse folders.
Zo was eerder dit jaar te lezen op SerieTotaal dat er mogelijk een prequel of reboot van Lost zou moeten volgen. Dit was misschien wat suggestief, maar veel leden van de oorspronkelijke cast zien een terugkeer wel zitten.

Lees ook: Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

Cast bij elkaar
De drie acteurs Daniel Dae Kim (Jin Kwon), Harold Perrineau (Michael Dawson) en Nestor Carbonell (Richard) ontmoetten elkaar en maakte onderstaande foto's. Alleen Kim werkte overigens met de twee andere acteurs samen.

Kim: "Tv-series komen en gaan, maar echte vriendschap overtreft ze," schreef Kim in de Instagram-post. "Zo dankbaar voor deze jongens. Maar niet voor Josh Holloway. Hij wordt door niemand gemist." Het laatste is uiteraard een grapje. Holloway speelde in Lost de rol van James "Sawyer" Ford en zou een vriend zijn van vele Lost-acteurs.Lees ook: Reboot van 'LOST' lijkt mogelijk

Bron: instagram

Lees meer over: Lost, JJ Abrams, Daniel Dae Kim, Harold Perrineau, Josh Holloway

Informatie over de serie: Lost

Populair nieuws